FORBLIR STILLE: Vanessa Perroncel og talsmannen Max Clifford møtte fredag til pressekonferanse, men det var kun Clifford som åpnet  munnen... Foto: Stella Pictures
FORBLIR STILLE: Vanessa Perroncel og talsmannen Max Clifford møtte fredag til pressekonferanse, men det var kun Clifford som åpnet munnen... Foto: Stella PicturesVis mer

Blir hun betalt for å holde munn?

- Jeg har bestemt meg for ikke å snakke offentlig om disse spekulasjonene, siden det ser ut til å helle bensin på bålet...

SEHER.NO: Fredag ble det kjent at landslagssjefen for England, Fabio Capello har besluttet å frata fotballspilleren John Terry (29) kapteinsbindet etter den siste ukens utroskapsavsløringer.

Sjefen og Terry skal ha hatt et 12 minutter langt møte fredag, hvor Terry til slutt fikk beskjed om at det blir Rio Ferdinand som tar over kapteintittelen.

Fredag stilte også Terrys elskerinne, Vanessa Perroncel opp til pressekonferanse, hvor hun lot talsmannen Max Clifford lese opp uttalelsen hennes, mens hun sto stille ved siden av.


- Mye av det som er blitt skrevet av pressen har vært unøyaktig. Jeg har blitt et offer for falske påstander som har dukket opp i avisene de siste dagene, sa undertøysmodellen, gjennom pressetalsmannen.

The Sun omtaler pressekonferansen som "absurd", og spekulerer nå i om Perrocel har bestemt seg for ikke å snakke fordi hun etter ryktene skal ha mottatt omlag 4,2 millioner kroner fra Terry for å holde munn.

Perroncel skal ha blitt gravid og senere tatt abort etter affæren med Terry, mens hun på samme tid var sammen med hans lagkamerat i Chelsea, Wayne Bridge.

- Jeg har bestemt meg for ikke å snakke offentlig om disse spekulasjonene siden det ser ut til å helle bensin på bålet. Jeg har en tre år gammel sønn og det er han jeg bryr meg mest om, leste talsmannen fredag.

Han tilføyde i tillegg at undertøysmodellen er lei seg for at Terry har mistet kapteinbindet.

- Vanessa vil også tilføye at hun synes det er veldig trist at John terry han mistet kapteinrollen sin, avsluttet Clifford.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ: - Jeg elsker mannen min