Pernilla Wahlgren:

Blir «hjemløs»

Den svenske artisten røper overfor Se og Hør at hun muligens blir samboer med kjæresten.

HJEMLØS: Pernilal Wahlgren forteller til Se og Hør at hun blir hjemløs for en liten periode. Problemet har hun imidlertid flere løsninger på. Foto: Jessica Gow / TT / NTB
HJEMLØS: Pernilal Wahlgren forteller til Se og Hør at hun blir hjemløs for en liten periode. Problemet har hun imidlertid flere løsninger på. Foto: Jessica Gow / TT / NTB Vis mer
Publisert

Det var i mai den hyggelige nyheten om at Pernilla Wahlgren (53) hadde funnet kjærligheten på ny kom. Datteren, Bianca Ingrosso (26), bekreftet imidlertid morens gryende romanse en hel måned før, i april.

Siden den gang har vi fått et innblikk i kjærlighetslivet hennes, blant annet i familiens realityserie «Wahlgrens Värld».

Blir samboere?

Da Se og Hør tok en prat med den svenske artisten denne uken, kunne hun røpe at alt står bra til med kjærligheten. Det kan også hende han blir å se i årets sesong av «Wahlgrens Värld», skal vi tro henne.

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

- Ja, jo, det kan nok hende at han dukker opp, sier hun lurt.

Hun avslører også at det ikke er en helt fjern tanke at paret snart blir samboere. Det er det imidlertid en helt spesiell grunn til.

- Får vel bo hos kjæresten

Artisten er nemlig for tiden igang med å bygge nytt hus, noe som ofte fører med seg litt kaos.

- Det går fremover. Vi har hatt mye problemer med tomta, for det var mye mer å gjøre på den enn vi først trodde. Så det blir spennende, for jeg må flytte ut av huset mitt og ettersom det nye huset ikke blir klart før den tid har jeg ikke noe sted å bo, flirer hun.

- Hvordan skal du løse det, da?

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

- Jeg får vel flytte hjem til Bianca, hun har jo kjøpt en ny, stor leilighet. Så det blir vel bra. Ellers får jeg vel bo hos kjæresten, sier hun på godt svorsk.

Wahlgren er for tiden ute på turné med showet «Pernilla Wahlgren har hybris». I januar kommer hun også til Oslo, der hun skal spille for et utsolgt Sentrum Scene.

- Det skal bli kjempegøy. Vi kom oss aldri til Norge med forrige show (grunnet pandemien journ.anm.), så det skal bli kjempemorsomt å få spille dette «Hybris»-showet i Oslo, avslutter hun.

LES OGSÅ: - Herlighet som vi gleder oss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer