FÅR TYN: Triana Iglesias blir regnet blant Norges mest sexy kvinner, men får også negative tilbakemeldinger når hun er ute på byen.  Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
FÅR TYN: Triana Iglesias blir regnet blant Norges mest sexy kvinner, men får også negative tilbakemeldinger når hun er ute på byen. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.noVis mer

Blir hetset på byen

- Hvis noen roper hore etter en på gaten, må man bare gå forbi, sier «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias.

SEOGHØR.NO: Vakre Triana Iglesias (31) har gjort stor suksess som programleder i TV3s «Paradise Hotel». Hun har også fristet mange menn med sine sexy, lettkledde forsidebilder i ulike blader. Men Triana forteller at suksessen også har en bakside og at ikke alle liker det hun driver med. 

- Man vil få folk mot seg. Men når man er forberedt på det, ser man det ikke. Da holder man det på avstand, sier hun til Her og Nå.  

Det er særlig på byen at programlederen får høre hva folk virkelige tenker om henne.    

- Folk mener veldig mye når de er fulle på byen, men da kan man bare gå. Men jeg får flere positive tilbakemeldinger enn negative, selv om det er de negative man legger merke til. Der har jeg måttet gå mange runder med meg selv.

Iglesias mener man ikke kan være for hårsår når man har valgt en karriere i rampelyset, og prøver ikke å bry seg om kritikken. 

- Tenke at «skal jeg gjøre dette må jeg velge å ikke se det negative». Hvis noen roper hore etter en på gaten, må man bare gå forbi. Hvis ikke kan man ikke jobbe sånn.
LES OGSÅ: Vippet opp kjolen foran Paradise-deltagerne