<strong>ROCKEKJÆRESTE:</strong> Kat Von D er sammen med Lemmy Kilmister, som er 37 år eldre enn henne.  Foto: All Over Press
ROCKEKJÆRESTE: Kat Von D er sammen med Lemmy Kilmister, som er 37 år eldre enn henne. Foto: All Over Press Vis mer

Blir helt vill av Turboneger

Kat Von D hyller norske Turboneger.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: LA Ink-kjendisen Kat Von D gikk fra Sandra Bullocks eksmann Jesse James (42) etter at han var utro med 19 kvinner, til å finne tonen med den 37 år eldre Motörhead-rockeren Ian Fraser «Lemmy» Kilmister (66).

Men ifølge hennes Twitter-profil hører hun likevel ikke bare på kjærestens klassiker «Ace of Spades», for det er også noen norske rockere som har stjålet Kat Von Ds hjerte.

«De 10 siste sekundene på Turbonegers sang "D.I.B. (Drenched In Blood)" gjør meg helt vill!» Skriver hun på sin Twitter-profil.

Kanskje burde da den tatoverte stjernen tatt turen til Snowboard-VM i Oslo, der Turboneger og deres nye vokalist Tony Sylvester opptrer på åpningsshowet på Vulkan i Oslo neste lørdag.

Kvelertak og Dropkick Murpys er for øvrig et par av de andre bandene som opptrer under arrengementene under Snowboard-festen i Oslo.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste frem den 37 år eldre kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer