ARG: - Forsvinn din idiot. Jeg er dyslektisk og kan ikke stave. Så hold kjeft! Det er bedre enn å være selvgod, skrev Jamie Oliver etter kritikken.
ARG: - Forsvinn din idiot. Jeg er dyslektisk og kan ikke stave. Så hold kjeft! Det er bedre enn å være selvgod, skrev Jamie Oliver etter kritikken.Vis mer

Blir hånet på Twitter

Rasende tok superkokken saken i egne hender.

SEHER.NO: Etter å ha blitt hånet på Twitter for sin dysleksi, fikk stjernekokken Jamie Oliver nok - og bestemte seg for å "heve stemmen".

- Forsvinn din idiot! svarte Oliver ifølge mirror.co.uk.

 "Ikke for å være morsom, men fire feilstavinger? Du påvirker en generasjon av barn. Du skylder dem å være korrekt, eller hva?"

Dette var hva en person skrev på Jamie Olivers Twitter-profil nylig. Dermed fikk den britiske kjendisen nok, og skjelte ut personen ved å ta kraftig til motmæle.

- Forsvinn din idiot. Jeg er dyslektisk og kan ikke stave. Så hold kjeft! Det er bedre enn å være selvgod, var svaret fra Oliver.

Men det er ikke bare én person som syntes det var vanskelig å lese det som var lagt ut på kokkens profil. For innleggene ble nemlig flere etter hvert... 

- Har du noensinne hørt om kommategn og punktum? Jeg forstår aldri hva du forsøker å si. Ikke ta det ille opp, skrev en annen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Tigges om sex