Blir han neste års Oscar-vert?

- Justin Timerlake er heteste kandidat til å lede neste års Oscar-utdeling.

ENTERTAINER: Justin Timerlake sørget for seer-rekord da han var vert for «Saturday Night Live» i begynnelsen av mars. Dette har gjort at Oscar-komiteen vil ha nettopp han som vert for utdelingen til neste år. Foto: NBC/PLANET PHOTOS
ENTERTAINER: Justin Timerlake sørget for seer-rekord da han var vert for «Saturday Night Live» i begynnelsen av mars. Dette har gjort at Oscar-komiteen vil ha nettopp han som vert for utdelingen til neste år. Foto: NBC/PLANET PHOTOS Vis mer
SEOGHØR.NO: Justin Timberlake (31) gjør det stort om dagen!

Ikke bare er han aktuell med utgivelse av to nye album, har sluppet flunkende ny musikkvideo til låta «Mirrors» og var nylig å se som programleder for «Saturday Night Live» - for nå spekuleres det også i om entertaineren blir å se som vert under neste års Oscar-utdeling.

En kilde har fortalt National Enquirer magazine, ifølge The Sun, at nygifte Timberlake er en brennhet kandidat til rollen som vert, etter at hans «Saturday Night Live»-debut ga TV-programmet seer-rekord:

- Å få Justin til å være verskap for Oscar-showet ville vært et kupp for dem. Han har blitt vurdert før, men da har de sett på ham som litt for ung. Men nå er han den heteste kandidaten til å lede neste års utdeling. Han har vist at han kan synge, danse, lede og improvisere på direkten.

Under årets Oscar-utdeling i Los Angeles, hvor vår egen «Kon-Tiki» var nominert, var det skaperen av «Family Guy», Seth MacFarlane (39), som sto for konferansier-rollen.

Han fikk mye tyn for å ha fremført den humoristiske låten «We Saw Your Boobs» - om diverse kjendisdamer som har vist brystene på film.

MacFarlane har etter dette gått ut og sagt at han ikke ønsker å fortsette sin rolle som Oscar-vert.

Neste års Oscar-utdeling er satt til å foregå i Los Angeles 23. februar.

LES OGSÅ: «Kon-Tiki»-Jacob blir mobbet av vennene