GOD TONE: Stian Blipp og Tone Damli jobbet sammen under «Idol 2013». De har begge fått mye skryt for deres prestasjoner som henholdsvis programleder og dommer. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
GOD TONE: Stian Blipp og Tone Damli jobbet sammen under «Idol 2013». De har begge fått mye skryt for deres prestasjoner som henholdsvis programleder og dommer. Foto: Tor Lindseth, Se og HørVis mer

Blir han fast medlem av «Torsdag kveld fra Nydalen»?

Etter det Se og Hør erfarer skal den populære programlederen ha takket ja til ny TV-jobb fra høsten.

SEOGHØR.NO: Bergenseren Stian Blipp Glopholm (23) slo for alvor igjennom dag han i 2012 ble hyret inn som programleder for «Norske Talenter» på TV2.

Siden gjorde han stor suksess som jovial programleder for «Idol 2013» - en jobb han mottok den gjeve prisen «Folkets favoritt» for under Gullruten i Bergen i mai.

Nå ser det ut til at TV2 har kapret storsjarmøren igjen, for etter det Se og Hør erfarer blir den talentfulle 23-åringen fast medlem i komiserien «Torsdag kveld fra Nydalen» til høsten.

Seoghør.no har vært i kontakt med Stians manager Pernille Holte-Torpe, som sier følgende:
 
- Vi har ikke noen kommentar til Stians TV-planer for høsten.

«Torsdag kveld fra Nydalen»-pressekontakt Anne Martha Leidland forteller til Seoghør.no at «kabalen for TKFN til høsten ikke er helt klar ennå», og det samme gjør assisterende kommunikasjonssjef i TV 2 Bjarne Laastad:

- Jeg har ikke helt oversikt over kabalen i «Torsdag kveld fra Nydalen». Hva Stian Blipp skal videre er vi ikke klare til å gå ut med.

Tidligere denne uken ble det kjent, via TV2, at skuespiller Henrik Thodesen (32) gjør comeback i det populære humorprogrammet til høsten.

I tillegg til Thodesen består «Torsdag kveld fra Nydalen»-gjengen av blant andre Else Kåss Furuseth (33), Henriette Steenstrup (38), Sigrid Bonde Tusvik (33) og Johan Brungot (36).

LES OGSÅ: - Ryktene er hundre prosent falske