NYE SKAVLAN?: Det spekuleres nå i om MGP-jobben kan gjøre at Erik Solbakken får rollen som «den nye Fredrik Skavlan».  Foto: SCANPIX
NYE SKAVLAN?: Det spekuleres nå i om MGP-jobben kan gjøre at Erik Solbakken får rollen som «den nye Fredrik Skavlan». Foto: SCANPIXVis mer

Blir han den nye Skavlan?

MGP-jobben kan gjøre Erik Solbakken til NRKs nye kronprins.

SEHER.NO:  Onsdag kunne NRK endelig avsløre hvem som blir programledere for den internasjonale Eurovision-finalen på Fornebu 29. mai.

Og under årets finale har da Nadia Hasnaoui (46) fått jobben som avstemningsansvarlig, mens programlederne ellers blir Erik Solbakken (25) og Haddy N'jie (30).

Solbakken er godt kjent for det norske folk gjennom NRK-programmet «Krem Nasjonal», samt barne-tv. 

Ifølge VG kan imidlertid MGP-jobben gjøre han til NRKs nye kronprins, og det spekuleres allerede i om han blir den som etterhvert vil ta over for talkshowkonge Fredrik Skavlan.

- Jeg tror han skal få lov til å vokse langsomt og ikke fylle skoene til Skavlan ennå. Fredrik Skavlan  er en ener som lyser klart på programlederhimmelen. Erik har sine egne kvaliteter og det er viktig for ham å bruke dem. Jeg tror han er en programleder som kommer til å nå langt, sier Jon Ola Sand, prosjektleder for ESC, til avisen.

Skavlan-produsent Ole Jørgen Grønlund, som også skal produsere MGP-finalen i mai, innrømmer overfor VG at han er svært fornøyd med at Solbakken ble valgt som programleder.

- Jeg er bare et stort smil, sier han til avisen.

Hovedpersonen selv er også veldig spent og glad, men innrømmer at han også er litt nervøs for den prestisjefulle oppgaven.

- Jeg er selvfølgelig veldig spent og en liten touch av nervøsitet er inni kroppen, men jeg er veldig veldig glad for å ha fått denne jobben, sier han til VG.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Litt for svært for ham