Blir gift etter å ha skrevet i kjærestens bok

Sik fridde han til Avril Lavigne.

FRIDDE MED DIAMANTRING: Chad fridde til Avril med en 14 karats diamantring. Her på scenen tidligere i april med bandet Nickelback. Foto: All Over Press
FRIDDE MED DIAMANTRING: Chad fridde til Avril med en 14 karats diamantring. Her på scenen tidligere i april med bandet Nickelback. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Onsdag ble det kjent at rockejenta Avril Lavigne (27) er forlovet for andre gang. Nickelback-vokalisten Chad Kroeger (37) fridde til henne etter at kjærligheten blomstret da de skrev musikk sammen.

- Det skjedde i platestudioet. Hun satt og holdt på med en utklippsbok, da han la til en side hvor det sto «Vil du gifte deg med meg?», sier Alison Eastwood, redaktøren for kanadiske Hello!, ifølge nettstedet Conctactmusic.

Kroeger er blant annet kjent for låta «Hero», som var kjenningsmelodien til «Spiderman»-filmen fra 2002.

Avril, som er kjent for sin «Skaterboy», har allerede lagt ett ekteskap bak seg, med Deryck Whibley i 2009.

- Jeg visste at jeg falt for henne. Det var utrolig mektig og noe jeg aldri vil glemme. Jeg føler meg som den heldigste personen i verden, fordi jeg får være sammen med min beste venn hver eneste dag, sier Kroeger.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Overrasket fansen med lettkledd-video  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer