Helene Myhre Østervold:

- Blir ganske sårbar

Helene Myhre deler det «perfekte turlivet» på Instagram - men det er ikke alltid slik det ser ut.

UTSIKT: Helene Myhre deler med glede bilder fra både topper og daler. Foto: Privat
UTSIKT: Helene Myhre deler med glede bilder fra både topper og daler. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Når Helene Myhre Østervold (26) skal på ferie, setter hun seg i den ombygde vanen sin og kjører dit sola skinner. Gjennom telefonskjermen følger over tre hundre tusen Instagram-følgere spent med på bildene hun deler fra reisen.

Her viser hun frem høye fjelltopper, spektakulære solnedganger, turkise vann og en van innredet med rosa sengetøy og blondegardiner.

- Da jeg møtte kjæresten min sa han at han hadde inntrykk av at jeg var «en eller annen type fe» som løp rundt i fjellene i sommerkjoler og ikke forholdt meg til virkeligheten, ler Myhre.

Det er derimot ikke tilfellet. Når hun ikke er ute på reise er Myhre bosatt i hovedstaden, og tar seg gjerne en tur både på byen og på festival.

Gjennom Instagram og to populære bøker har Myhre blitt et ansikt mange kjenner til, men også før hun sluttet i sin faste jobb for å reise for flere år siden, var hun godt kjent med influenser-bransjen hun nå på mange måter er blitt en del av.

Ikke bare jobbet hun som manager i managementet Splay, men hun er også niesen til et annet ansikt mange nordmenn har et forhold til - stylist Jan Thomas.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer