- Blir fryktelig nervøs av å se ham bak rattet

Men Petter Solberg nekter å sy puter under armene på sønnen Oliver.

TESTET OLABIL: Petter Solbergs sønn Oliver har allerde over en sesong bak seg i motorsportøvelsen crosskart, men satte stor pris på å få teste olabilen til Mattis Mandt og Anders Bergh , som skal lete landet rundt etter olabil-bakker i regi av Disney Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
TESTET OLABIL: Petter Solbergs sønn Oliver har allerde over en sesong bak seg i motorsportøvelsen crosskart, men satte stor pris på å få teste olabilen til Mattis Mandt og Anders Bergh , som skal lete landet rundt etter olabil-bakker i regi av Disney Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Petter Solbergs sønn Oliver (9) har for lengst tatt opp motorsportarven etter sin far og har allerede kjørt over en sesong med kjøretøy av typen crosskart.

Med både en pappa - og onkel Henning Solberg - som kjører i den ypperste rallyklassen WRC, ligger alt til rette for at Norge om noen år kan ha en ny norsk motorsportutøver i toppklasse.

Blir nervøs
Men Petter Solberg (36) sier til Seher.no at det ikke er lett å følge sønnen fra sidelinjen.

- Jeg blir fryktelig nervøs av å se ham bak rattet. Det er verre enn å kjøre selv. Men så lenge han vil dette selv, vil jeg støtte ham.

At motorsportinteressen er på topp, var lett å se da Oliver sammen med Petter og Henning Solberg onsdag var i Oslo for å kaste glans over «Prosjekt Olabil - Norge i nedoverbakke», en Disney-sponset ekspedisjon hvor guttene Mattis Mandt og Anders Bergh vil reise landet rundt på jakt etter de beste bakkene for Olabil-løp.

- Pappa, nå vil jeg begynne å kjøre olabil også, var den klare beskjeden fra 9-åringen, da han fikk prøvesitte det spesiallagde kjøretøyet.

- Vil ikke sy puter under armene på ham
Petter - som sammen med Henning Solberg begge debuterer som stemmeskuespillere i den nye Disney-filmen «Biler 2», er ikke redd for at det å ha berømte rally-slektninger vil bli en belastning for den unge sjåføren.

- Det er selvfølgelig opp til oss å hjelpe ham, men det er viktig at vi ikke syr putene under armene på ham. Han må lære å finne ut av ting selv, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Madcon-Yosef gleder seg til å flytte

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer