Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:

Blir fremdeles ikke trodd etter ett år sammen

Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har vært landets heiteste par i over et år. Likevel er ikke alle overbevist.

BETVILES: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har vært landets mest omtalte par i over et år. Det er derimot ikke alle som lar seg overbevise. Foto: Tore Kvello / Se og Hør
BETVILES: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har vært landets mest omtalte par i over et år. Det er derimot ikke alle som lar seg overbevise. Foto: Tore Kvello / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det var først i mai i fjor at supermodell Vendela Kirsebom (51) og realityprofil Petter Pilgaard (38) endelig sto fram med at de var kjærester. Etter flere måneder med spekulasjoner og vage kommentarer rundt forholdet, tok de endelig bladet fra munnen og bekreftet det «alle» allerede visste.

Nå har de vært sammen i over et år, og hverdagen har begynt å bli normal igjen. De ønsker ikke å røpe om det blir mer «Vendela + Petter» på TV 2 framover, men akkurat nå lever de i hvert fall en tilværelse uten kameraer på slep.

- Livet nå er bare bra og herlig. Vi pleier kjærligheten så ofte vi kan, og forsøker å kose oss i hverdagen, forteller supermodellen.

- Det er såpebobler her som stiger til værs, vi kan vel egentlig beskrive forholdet sånn. Vi svever fortsatt, sier Pilgaard.

- Såpeboblene her gjør meg litt yr, skyter Kirsebom inn og ler.

Saken fortsetter nedenfor.

Fra premierefesten til "Vendela + Petter" 20. august 2107 Vis mer

Betviles

Det er før Jan Thomas' mye omtalte Coachella-fest at Se og Hør møter den forelskede duoen. De har hjulpet hverandre i stylingen, og har funnet fram festivalantrekk som ikke speiler seg stort i stilen de vanligvis ville gått for.

Blazeren og den hvite skjorta er rett og slett byttet ut med denimshorts og T-skjorte med tekst for Pilgaards del.

- Jeg tenkte at «det blir jo 'good times' i dag.» Og Coachella er jo «good times», sier han, og henviser til T-skjorta.

FORELSKET: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom sier at de har det strålende sammen etter omtrent ett år som kjærester. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORELSKET: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom sier at de har det strålende sammen etter omtrent ett år som kjærester. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Når de ikke er på fest, som de i grunn er relativt ofte, liker paret å bruke tiden sin sammen. Om det enten er hjemme hos en av dem eller på restaurant, forsøker de så godt de kan å få tid til hverandre - selv i respektive, travle hverdager. Likevel er det ikke alle som ønsker dem fred og ro.

- Selv om Vendela og jeg sitter alene på restaurant i en hvit uke og spiser, så kommer det folk opp og spør: 'Er dere sammen? Er det sant, liksom?', sier Pilgaard og fortsetter:

- Folk tar seg virkelig friheter. 'Vi sitter jo ikke her for å gjøre det slutt', hender det jeg svarer da. Det er fortsatt god stemning, og selvfølgelig er vi sammen på ekte. Det hadde vært en ekstremt dårlig spøk om vi skulle latt som vi var sammen så lenge, flirer han.

Kirsebom vet ikke om hun skal kalle det irriterende eller gøy, men hun synes det kan bli slitsomt i lengden. Det er nemlig ikke noe som bare skjer en gang i måneden. På daglig basis blir paret stoppet av fremmede, som spør om alt mellom himmel og jord.

- Det har ikke noe å si hva alle andre tenker og mener, det viktigste er jo at vi to vet hvordan ting er.

NESTEN FORLOVET: Tidligere supermodell Vendela Kirsebom og Paradise-vinner Petter Pilgaard fant tonen under første sesong av Farmen Kjendis. Reporter: Henriette Eilertsen / Video: Frida Andersen / Redigering: Ørjan Ryland Vis mer

Unnvikende

Å kalle dem Norges svar på Kim Kardashian og Kanye West er kanskje en overdrivelse, men det er ikke langt fra sannheten. Da de som nytt par dukket opp på eventer sammen, flokket pressen seg raskt rundt de to «Farmen kjendis»-profilene.

Det har roet seg ned betraktelig, men duoen får fortsatt oppmerksomhet hvor enn de ferdes. På spørsmål om de to ikke skal slå seg til ro snart, og muligens gifte seg, svarer Pilgaard følgende:

- Gå ned på kne?! Tja, vi får vente og se. Det blir ikke i kveld i hvert fall.

- Da må du i så fall ha på deg knebeskyttere, den shortsen der er kort, ler Kirsebom.

Spørsmålet kom ikke helt fra løse lufta. Under Se og Hørs kjendisgalla i januar, kunne nemlig paret røpe at de var nærme å love hverandre evig troskap tidligere i år.

- Vi holdt nesten på å forlove oss i Holmenkollen for noen dager siden, da vi hang ut fra Holmenkollen-hoppet, men vi venter litt, sa 51-åringen.

Hun henviste til at utsikten rett og slett var så flott at et frieri hadde passet perfekt. Det var derfor ikke snakk om faktiske planer.

FORELSKA: Se og Hør møtte Vendela Kirsebom som for første gang ga et svar på spørsmål om forholdet mellom henne og Petter Pilgaard. Hør hva hun svarer når hun får spørsmål om hun er forelsket i Pilgaard. Video: Video: Trond Stensåsen / Se og Hør Vis mer

Bonuspappa

Kirsebom har to barn fra tidligere forhold. Hun mener at kjæresten mestrer rollen som «bonuspappa».

- Han er super, han er veldig forståelsesfull. Jentene mine syntes at han var utrolig kul før vi ble sammen, så det er veldig hyggelig, sa hun til Se og Hør i januar.

- Jeg tenker bare at man aldri skal presse seg på. Man skal la folk få bestemme tempoet selv, det blir en overgang uansett, la Pilgaard til.

Møtte sin sjelevenn

Helt siden Se og Hør i februar kunne avsløre at Pilgaard og Kirsebom hadde funnet tonen, har de vært et av Norges mest omtalte kjendispar.

De har blant annet vist sin kjærlighet gjennom TV-serien «Vendela + Petter», der den tidligere «Paradise Hotel»-vinneren ikke akkurat har holdt tilbake når det gjelder følelsene sine for 51-åringen.

- Hvordan skal jeg si dette? Det høres så klissete ut, men jeg føler jeg har møtt sjelevennen min. Selv om vi på en måte er veldig ulike, så funker vi jo så bra sammen likevel, sa han under en episode.

Selv om paret er lykkelige sammen, har de ikke valgt å flytte sammen ennå. Kirsebom bor på Frogner med sine to døtre, som hun har med eksmannen Olaf Thommessen.

- Jeg skjønner at det kan føles spesielt for dem at moren deres er sammen med han fra Paradise og radioen. Jeg vil ikke komme og forstyrre deres liv. De må styre tempoet 100 prosent selv. Det eneste jeg vil, er å være en bra kjæreste for Vendela, har Pilgaard nylig i et lengre intervju med VG Helg.

Duoen har heller ikke planer om å stifte familie sammen.

- Jeg har to barn som jeg er veldig fornøyd med og har ikke lyst på flere barn. Vi tok den praten før vi gikk ut med at vi hadde blitt et par, har Vendela delt med Se og Hør.

LES OGSÅ: Røper ukjent bryllupsdrama

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer