Kris Jenner:

Blir forvekslet med Kim etter ny frisyre

Kris Jenner «hermer» etter datteren Kim Kardashian.

SOM TO DRÅPER VANN: Kris Jenner vekker oppsikt med ny frisyre. Fansen mener hun er slående lik datteren Kim Kardashian. Foto: NTB Scanpix, Instagram
SOM TO DRÅPER VANN: Kris Jenner vekker oppsikt med ny frisyre. Fansen mener hun er slående lik datteren Kim Kardashian. Foto: NTB Scanpix, Instagram Vis mer

Er du en fast seer til realityprogrammet «Keeping up with the Kardashians», vet du at «momager»-Kris Jenners (63) vane med å stadig herme etter døtrene sine ofte ender opp i intriger.

Nå ser det ut til at Kris får datteren Kim Kardashian (38) på nakken igjen. I hvert fall etter fansen å dømme.

Mandag delte den 64-år gamle realitystjernen et bilde av seg selv på Instagram med et totalt nytt utseende. Jenner, som er kjent for sitt korte, velstelte hår, har nå trådt til hair extensions og ny sminke.

- Helt lik Kim

På få timer gikk bilde som en farsott i sosiale medier, men det er ikke den ekstreme forvandlingen i seg selv som får folk til å sperre opp øynene.

Hun er nemlig helt prikk lik datteren Kim, ifølge fansen.

Med mørk øyenskygge, sort oppsatt hår og lipgloss, slik Kim er kjent for, er det flere som hevder at de enkelt kan forveksle mor og datter.

- Jeg tror dette var Kim. Evig ung! Skriver en fan i kommentarfeltet til bilde.

- Du ser helt lik ut som Kim. Dette er galskap, skriver en annen.

En annen bruker har også funnet et lignende bilde av Kim, og sammenlignet mor og datter.

Diskusjoner

Selv har ikke Kim kommentert morens ekstreme forvandling, men skal man tro tidligere krangler om at Kris har gått i fotsporene til døtrene sine, faller trolig ikke dette i god jord hos 38-åringen.

I tidligere episoder av «Keeping up with the Kardashians» har det oppstått heftige diskusjoner og krangling om klesstil og interiør, der Kim og de andre søstrene stadig hevder at Kris hermer etter dem.

Saken fortsetter nedenfor.

IKONISK: Kris Jenners tidligere hårsveis er blitt ikonisk for den 63 år gamle realitystjernen. Her er hun avbildet under Victoria's Secret Fashion Show. Foto: NTB Scanpix
IKONISK: Kris Jenners tidligere hårsveis er blitt ikonisk for den 63 år gamle realitystjernen. Her er hun avbildet under Victoria's Secret Fashion Show. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hårkritikk

Kris Jenner er ikke den eneste som har skapt overskrifter med en ekstrem forvandling.

I januar i fjor var det Kim som delte et bilde av sin nye hårsveis, som fikk internett til å koke på bare få minutter.

Den gang for hennes nye fletter.

HÅRFIN BALANSE: Kim Kardashian ble i fjor kritisert for sin nye sveis, som hun selv omtalte som Bo Derek-fletter. Det fikk flere til å se rødt. Foto: Instagram/Kim Kardashian.
HÅRFIN BALANSE: Kim Kardashian ble i fjor kritisert for sin nye sveis, som hun selv omtalte som Bo Derek-fletter. Det fikk flere til å se rødt. Foto: Instagram/Kim Kardashian. Vis mer

38-åringen ble anklaget for kulturell appropriasjon etter å ha tatt såkalte fulani-fletter, en frisyre inspirert av Fulani-folket som befinner seg øst og vest i Afrika. Valget av frisyre, som hun la ut flere bilder av på nett den gang, er ikke den eneste grunnen til kritikken.

Kim omtalte nemlig frisyren som «Bo Derek-fletter», basert på at skuespilleren på slutten av 1970-tallet tok slike fletter for å spille inn filmen «10».

Paraplybegrepet for slike fletter er cornrows. Skjønnhetsekspert Toni Love har tidligere uttalt at frisyren stammer fra Afrika, og at flettetypen man velger å ta historisk sett har indikert hvilken stamme du kommer fra. Den populære hårstilen kan spores tilbake til så tidlig som 3000 år før Kristus.

Flere tok seg derfor nær av at Kim, i stedet for å kreditere sveisens korrekte opphav, knagget den på en hvit kvinne som fikset håret sitt til en filmrolle.

LES OGSÅ: Raser mot Kendalls kviseavsløring