NYTT LIV: Ida Gran-Jansen vant bakekonkurransen «Hele Norge baker», ledet av LIne Verndal (t.h), på TV3 våren 2013. Til Seoghør.no forteller 26-åringen hvordan livet har forandret seg totalt etter seieren. Foto: TV3
NYTT LIV: Ida Gran-Jansen vant bakekonkurransen «Hele Norge baker», ledet av LIne Verndal (t.h), på TV3 våren 2013. Til Seoghør.no forteller 26-åringen hvordan livet har forandret seg totalt etter seieren. Foto: TV3 Vis mer

Blir forsøkt sjekket med bakespøker

- De sier sånn som «du som baker, må jo være søt», sier programlederen Ida Gran-Jansen.

Publisert

SEOGHØR.NO: Den bakeglade bloggeren Ida Gran-Jansen (26) vant i fjor «Hele Norge baker» på TV3.

Dengang avslørte hun at baking kan være et godt sjekketriks, men halvannet år senere kan hun fortelle Seoghør.no at hun fortsatt er singel.

Ikke at hun ville hatt mye tid til en kjæreste uansett - denne uken hadde bakeprogrammet «Idas fristelser» premiere på TV6 og TV3play.no. Nylig gav hun ut kokeboka «Fristelser», og i oktober vant hun prisen «Årets beste bakeblogg» (ekstern lenke).

Overfor Seoghør.no avslører den sjarmerende TV-bakeren at livet hennes er blitt forandret på mange måter etter «Hele Norge baker»-seieren våren 2013.

- Jeg har fått mye positiv oppmerksomhet, men det er bare hyggelig det. Jeg har aldri opplevd noe ubehagelig egentlig, men det er jo ganske vanskelig å si noe stygt om baking, sier Gran-Jansen.

FORNØYD: Ida Gran-Jansen har gitt ut to kokebøker, startet bakeblogg og vært med på bake-TV det siste halvannet året. Her på TV3s vårlansering før jul i 2013, i forbindelse med «Vi elsker baking».  Foto: FameFlynet Norway
FORNØYD: Ida Gran-Jansen har gitt ut to kokebøker, startet bakeblogg og vært med på bake-TV det siste halvannet året. Her på TV3s vårlansering før jul i 2013, i forbindelse med «Vi elsker baking». Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Har du fått mange henvendelser fra det annet kjønn på Facebook, SMS eller ute på byen for eksempel?

- Det har vært interesse alle steder, ja. Det er jo sånn med nordmenn at med en gang de begynner å drikke, så blir de mer åpne. Det går mye i sånne litt kleine bakespøker, type «du som baker må jo være så søt», hehe. Og en del spør om jeg ikke kan lære dem å bake, forteller 26-åringen lattermildt.

Bloggeren og programlederen, som også har ledet «Vi elsker baking» på TV3 sammen med Per Sundnes (48), sier at hun «leter etter drømmemannen fortsatt».

SAMARBEIDET: I 2013 gav Ida Gran-Jansen ut kokeboken «Hele Norge baker» sammen med konditorguru Pascal Dupuy og Åpent Bakeri-gründer Øyvind Lofthus, som også er dommere i TV3-programmet. Foto: FameFlynet Norway
SAMARBEIDET: I 2013 gav Ida Gran-Jansen ut kokeboken «Hele Norge baker» sammen med konditorguru Pascal Dupuy og Åpent Bakeri-gründer Øyvind Lofthus, som også er dommere i TV3-programmet. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Riktig karrierevei er hun imidlertid sikker på at hun har funnet. For tiden fullfører hun en bachelorgrad i økonomi ved BI, men det å jobbe som økonom er ikke en plan lenger.

- Livet mitt har forandret seg helt! Jeg ser ikke for meg å sitte på et kontor resten av livet, jeg må ut. Det er kjempegøy med baking og TV, jeg er så fornøyd med hvordan livet er blitt, understreker Ida Gran-Jansen begeistret overfor Seoghør.no.

«Idas fristelser» sendes klokken 19.00 på TV6 og TV3play.no hver mandag til torsdag.

LES OGSÅ: - Du blir slått av kraften Gunhild har i seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer