Blir forsidepike i påmalt badedrakt

UFC-stjernen Ronda Rousey en av tre som pryder Sports Illustrated Swimsuit Issue.

SEOGHØR.NO: Lørdag avslørte magasinet Sports Illustrated hvilke skjønnheter som får æren av å pryde deres eksklusive forside. Kampsportstjernen Ronda Rousey (29) er en av tre kvinner som poserer dristig i magasinet.

Rousey har ikke en tråd på kroppen, men er derimot dekket av en påmalt badedrakt!

Til forskjell fra tidligere, har Sports Illustrated i år valgt hele tre ulike modeller til forsiden. I tillegg til Rousey er også modellene Ashley Graham og Hailey Clauson forsidepiker. Magasinet har i år fått skryt for å inkludere flere kvinner med ulik kroppsfasong.

Sports Illustrated har i denne utgaven en kampanje kalt «Swimsuits for all» som inkluderer fyldigere og eldre modeller enn de magasinet vanligvis bruker, blant andre plus size-modellene Ashley Graham og Philomena Kwao.

- Det er offisielt - jeg er en Sports Illustrated-modell! Dette er en drøm som går i oppfyllelse. Takk til alle som fremmet formfulle kropper - våre stemmer ble hørt, skriver Graham på Instagram.

Tidligere har stjerner som Tyra Banks, Christie Brinkley, Naomi Campbell og Gigi Hadid prydet forsiden.

LES OGSÅ: Hun er årets badedrakt-modell

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.