Blir forsidepike i påmalt badedrakt

UFC-stjernen Ronda Rousey en av tre som pryder Sports Illustrated Swimsuit Issue.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag avslørte magasinet Sports Illustrated hvilke skjønnheter som får æren av å pryde deres eksklusive forside. Kampsportstjernen Ronda Rousey (29) er en av tre kvinner som poserer dristig i magasinet.

Rousey har ikke en tråd på kroppen, men er derimot dekket av en påmalt badedrakt!

Til forskjell fra tidligere, har Sports Illustrated i år valgt hele tre ulike modeller til forsiden. I tillegg til Rousey er også modellene Ashley Graham og Hailey Clauson forsidepiker. Magasinet har i år fått skryt for å inkludere flere kvinner med ulik kroppsfasong.

Sports Illustrated har i denne utgaven en kampanje kalt «Swimsuits for all» som inkluderer fyldigere og eldre modeller enn de magasinet vanligvis bruker, blant andre plus size-modellene Ashley Graham og Philomena Kwao.

- Det er offisielt - jeg er en Sports Illustrated-modell! Dette er en drøm som går i oppfyllelse. Takk til alle som fremmet formfulle kropper - våre stemmer ble hørt, skriver Graham på Instagram.

Tidligere har stjerner som Tyra Banks, Christie Brinkley, Naomi Campbell og Gigi Hadid prydet forsiden.

LES OGSÅ: Hun er årets badedrakt-modell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer