VIL IKKE VÆRE FREKK: - Man kan jo ikke være frekk heller, de som kommer bort på denne måten er tross alt ofte litt ustabile, sier den norske Hollywoodfruen, Antoinette Kristensen. Foto: Anders Myhren/Seher.no
VIL IKKE VÆRE FREKK: - Man kan jo ikke være frekk heller, de som kommer bort på denne måten er tross alt ofte litt ustabile, sier den norske Hollywoodfruen, Antoinette Kristensen. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Blir forfulgt av slibrige menn

- Et par ganger jeg ble skikkelig redd, avslører den norske Hollywoodfruen.

Se videointervjuet, og den sexy musikkvideoen, med den norske Hollywoodfruen Antoinette Kristensen nederst i saken!

HOLLYWOOD/OSLO (SEHER.NO): Antoinette Kristensens (30) ansikt er i ferd med å bli kjent blant norske TV-seeret. Kristensen, som flyttet til Los Angeles for å satse på en modellkarriere som 23-åring, er nemlig en av de fire fruene i TV3-programmet «Norske Hollywoodfruer».

Hvem liker du best av de fire norske TV3-fruene? Ta avstemmingen til høyre!

Nå er det derimot musikk som gjelder for den blide romsdølingen, som til Seher.no innrømmer at det også finnes skyggesider ved å bo og leve i den amerikanske storbyen.

Flere ganger har 30-åringen nemlig opplevd å bli forfulgt av mannfolk.

- Folk kan være veldig slibrige. Det har skjedd masse, det er bare en del av det å bo her, forteller Antoinette, som forklarer:

- Her om dagen satt jeg og spiste. Det kom en slibrig fyr bort, som etterpå begynte å ringe og sånn. Man kan jo ikke være frekk heller, de som kommer bort på denne måten er tross alt ofte litt ustabile. Man ser mye rart, blant annet har folk fulgt etter meg på hovedveien i biler. Mannfolk er veldig annerledes her, de er desperate.

Kristensen innrømmer at hun ofte har følt seg utrygg. Spesielt når det er helt tydelig at noen følger etter henne i bil.
 
- Det var et par ganger jeg ble skikkelig redd. Hva gjør man, egentlig? Selv prøver jeg bare å holde meg rolig og tenke på hva jeg kan gjøre for å kvitte meg med ham så fort som mulig. De følger ikke etter meg så veldig lenge, og jeg merker at hvis man begynner å dra på og er litt aggressiv - da går det oftest bra, forteller den norske Hollywoodfruen.

- Er det musikken din eller utseendet som er grunnen til at menn følger etter deg, tror du?

- Jeg tror folk ser en jente som de synes er søt, det er nok det det går på. Jeg tror ikke folk har sett videoen og tenker at «det er henne!». Vi er ikke helt der ennå, smiler Antoinette Kristensen til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

«Norske Hollywoodfruer» ser du på TV3 mandager klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  «Herregud, så stygg hun er»

Se videointervjuet, og den sexy musikkvideoen, med den norske Hollywoodfruen Antoinette Kristensen her:[obj:media:8550]