SJARMØR: Atle Pettersen har ekstra godt drag på damer etter at han ble med i "Skal vi danse".  Foto: Anders Myhren/ Seher.no.
SJARMØR: Atle Pettersen har ekstra godt drag på damer etter at han ble med i "Skal vi danse". Foto: Anders Myhren/ Seher.no. Vis mer

Blir forfulgt av pågående fans

- De vet hvor jeg befinner meg til diverse tider og dukker opp der, sier Atle Pettersen. Se video!

Publisert
Se Atle Pettersen snakke om pågangen fra fansen nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag fikk Atle Pettersen (22) og hans dansepartner Marianne Sandaker (23) kveldens beste dommerpoeng i «Skal vi danse» etter sin cha cha cha.

All dansingen i beste sendetid har gjort at flere og flere kvinner får øynene opp for den kjekke rockeren. Pettersen, som først ble kjent gjennom fjorårets TV 2-program «X Factor», tar det hele med godt humør.

- Folk kjenner meg igjen, og skriver til meg på Facebook og kommenterer på blogger. De er veldig engasjert og det er gøy, sier Pettersen til Seher.no.

22-åringen forteller at han har fått masse frierbrev etter dansedebuten, men at han ikke tar seg tid til å møte noen av kvinnene.

- Man må være hyggelig og si at «jeg har så mye å gjøre og det passer litt dårlig», sier han lattermildt.

Pettersen innrømmer at selv om han setter pris på oppmerksomheten, er det noen beundrere som kanskje er litt i overkant interessert.

- Jeg har hatt de som vet hvor jeg befinner meg til diverse tider og dukker opp der. Men det er hyggelig at folk bryr seg.

En stund gikk det rykter om at Atle hadde et godt øye til «Skal vi danse»-kollega Rachel Nordtømme (22), men begge benektet ryktene. Siden den gangen har han ikke bekreftet noen romanserykter i media, men storsjarmøren legger ikke skjul på at det er et sjekketriks å både kunne synge og danse.

- Det er bra respons og det er aldri feil å kunne danse.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Denne rumpa har blitt strammere

Se Atle snakke om oppmerksomheten her!


[obj:media:10147]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer