Ed Sheeran:

- Blir foreldre veldig snart

Superstjernen og kona skal vente sitt første barn etter «hemmelig» graviditet.

VORDENDE FORELDRE: Den britiske popstjernen Ed Sheeran og kona Cherry Seaborn blir trolig foreldre til sitt første barn denne sommeren. Foto: NTB Scanpix
VORDENDE FORELDRE: Den britiske popstjernen Ed Sheeran og kona Cherry Seaborn blir trolig foreldre til sitt første barn denne sommeren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske superstjernen Ed Sheeran (29) har hatt enorm suksess med musikkarrieren, og har solgt flere millioner album på verdensbasis. Nå later det til at lykken også smiler litt ekstra på hjemmebane.

Ifølge den britiske tabloidavisen The Sun venter nemlig popstjernen og kona Cherry Seaborn (28) sitt første barn sammen.

PRØVER SEG: Selv om det var verdensdagen for mental helse Prins Harry og Ed Sheeran først og fremst skulle belyse, hadde sangeren også et annet tema han ønsket å sette fokus på. Video: Instagram/sussexroyal /Rød Løper Vis mer

Fødselen skal angivelig skje denne sommeren, melder avisen. Ettersom høstmåneden september bare er et par uker unna, kan man anta at fødselen i så fall er nært forestående.

Paret har tilbrakt mesteparten av året i «lockdown» i 29-åringens hjem i Suffolk, som følge av den pågående coronapandemien.

«Hemmelig» graviditet

Sheeran har dermed naturlig nok holdt en lav profil, og vært mer eller mindre ute av syne for offentligheten den siste tiden. Derfor kommer nyheten om den angivelige familieforøkelsen overraskende på for mange.

- «Lockdown» er en perfekt unnskyldning for ikke å bli sett ute, sier en kilde til avisen, og fortsetter:

GRAVID: Ekteparet Julianne og Ulrik Nygård venter barn igjen. Slik avslører de nyheten. Reporter: Thea Hope Vis mer

- Men ting begynner å nærme seg, og spenningen har bygd seg opp, så de har begynt å fortelle nyheten til venner og familie.

Paret skal være over seg av begeistring, ifølge kilden.

Verken Sheeran eller kona har i skrivende stund bekreftet, eller avkreftet, gravidryktene offentlig.

Nyheten om den angivelige graviditeten kommer åtte måneder etter at «Shape of You»-artisten kunngjorde at han skulle ta en pause fra turnélivet og sosiale medier. Det skrev New York Post i desember i fjor.

SUKSESSRIK: Ed Sheeran er en av verdens mestselgende artister. Foto: NTB Scanpix
SUKSESSRIK: Ed Sheeran er en av verdens mestselgende artister. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Popstjernen uttalte at han skulle vende tilbake til musikken igjen «når tiden var inne, og når jeg har levd litt mer slik at jeg faktisk har noe å skrive om».

GRAVID: Tiril Sjåstad Christiansen forteller til Dagbladet at kroppen hennes kjennes ut som en innvendig badstue. Video: Julie Easter Christiansen / Rød Løper Vis mer

Gift

Den rødhårede briten er kjent for å være svært privat og mediesky, og deler ikke like mye av privatlivet som det andre stjerner gjerne gjør.

Likevel, i et intervju med Access i 2018, kom Sheeran med en noe underlig bemerkning som gjorde at flere ble overbevist om at Sheeran og kjæresten hadde giftet seg i hemmelighet.

MEDIESKY: Sheeran er kjent for å holde en nokså lav profil. Her er han avbildet med kona i London i anledning en Halloween-fest. Foto: NTB Scanpix

MEDIESKY: Sheeran er kjent for å holde en nokså lav profil. Her er han avbildet med kona i London i anledning en Halloween-fest. Foto: NTB Scanpix

Vis mer

Ett år senere bekreftet Sheeran selv ekteskapet. Det foregikk gjennom et radiointervju på iHeart Radio, der stjernen bekreftet mistankene om at han og forloveden hadde giftet seg i 2018.

Radiointervjuet ble, ifølge People, gjort i forbindelse med lanseringen av hans nye album, «No. 6 Collaborations Project». Det var på spørsmål omkring teksten i en av låtene, at Sheeran la kortene på bordet.

ÅPNER OPP: Hertuginne Meghan åpner opp om hvordan det har vært å få barn og gifte seg i offentlighetens søkelys. Video: ITV. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Radioverten stilte nemlig spørsmål omkring teksten på låten han har sammen med rapperne Eminem og 50 Cent, som har navnet «Remember the Name». I sangen synger Sheeran noe som løst kan oversettes til «Se hvor lett betydningen i denne sangteksten kan bli endret. Kona mi kler seg i rødt, men ser bedre ut uten leppestift».

I intervjuet fortalte nemlig stjernen at låten var skrevet lenge før han giftet seg, men at han visste at de to ville være gift innen låten ble sluppet. Han innrømmet at han håpet at han kunne holde ekteskapet hemmelig frem til lanseringen, men at det ikke gikk.

LES OGSÅ: Ed Sheeran dukket opp i dødsannonse: - Jeg tror noen får sparken i dag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer