Miranda Kerr:

Blir foreldre igjen

Supermodellen blir trebarnsmor.

FORELDRE: For ti måneder siden fikk Miranda Kerr og ektemannen sitt første barn sammen. Nå venter de barn igjen. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: For ti måneder siden fikk Miranda Kerr og ektemannen sitt første barn sammen. Nå venter de barn igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2011 ble den australske supermodellen Miranda Kerr (35) mor for første gang, da hun fikk sønnen Flynn Christopher Bloom (8) sammen med eksmannen Orlando Bloom (42).

Paret gikk fra hverandre to år senere, men har bevart det gode vennskapet. De har begge funnet lykken siden den gang, og i 2017 giftet Miranda seg med Snapchat-gründeren Evan Spiegel (28). Året etter ønsket de sønnen Hart Spiegel (10 mnd.) velkommen til verden.

Med andre ord har det skjedd flere gledelige ting i livet til modellen de siste årene. Nå smiler lykken nok en gang, da hun venter barn igjen.

- Miranda, Evan, Flynn og Hart ser frem til å ønske sitt nyeste familiemedlem velkommen, bekrefter en representant for 35-åringen overfor Us Weekly.

Samme kveld som babyavsløringen, dukket modellen opp på rød løper i Tyskland, der hun stolt viste frem og holdt rundt babymagen.

FLOTT: Ikledd en fotsid, rosa kjole, strålte Miranda Kerr på den røde løperen lørdag. Foto: NTB Scanpix
FLOTT: Ikledd en fotsid, rosa kjole, strålte Miranda Kerr på den røde løperen lørdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er ikke kjent hvor langt modellen er på vei, ei heller om paret venter en gutt eller jente.

- Eksploderer

Den australske skjønnheten er ofte ordknapp når det kommer til familielivet, men i oktober lettet hun på sløret om hvordan tilværelsen som tobarnsmor er.

- Hjertet ditt eksploderer. Du føler at hjertet ditt allerede er fullt av kjærlighet og takknemlighet med ett barn, men så eksploderer det bare enda mer, sa hun til Us Weekly.

🎂💕🌈🎉🎁😍🌸

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Miranda kunne samtidig fortelle at hennes førstefødte, Flynn, stortrives i rollen som storebror.

- Flynn er veldig, veldig søt med ham. I morges var de sammen, og de lå bare og slappet av. Det var fint.

Miranda har sønnen Flynn med skuespiller Orlando Bloom. De gikk fra hverandre i 2013, men har bevart det gode vennskapet. Her er Miranda og sønnen avbildet i 2013. Foto: NTB Scanpix
Miranda har sønnen Flynn med skuespiller Orlando Bloom. De gikk fra hverandre i 2013, men har bevart det gode vennskapet. Her er Miranda og sønnen avbildet i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Aldersforskjell

Miranda og Evan møtte hverandre for første gang på en Louis Vuitton-middag i New York i 2014, og i juni året etter begynte de å date.

I et intervju med Net-a-porter i 2016, fortalte Miranda at aldersforskjellen på syv år mellom henne og Spiegel slett ikke er en utfordring - snarere tvert imot.

GIFT: Miranda fant lykken med Evan Spiegel etter skilsmissen fra Orlando Bloom. Her er de avbildet i 2016. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Miranda fant lykken med Evan Spiegel etter skilsmissen fra Orlando Bloom. Her er de avbildet i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han oppfører seg som om han er 50. Han er ikke ute og fester. Han går på jobb og kommer hjem etterpå. Vi går ikke ut. Vi vil heller være hjemme, spise middag og legge oss tidlig, fortalte hun.

- På noen områder så føles han som en yngre mann. Jeg har virkelig fått det beste av to verdener, la hun til.

Hemmelig bryllup

Bare seks måneder etter at Miranda og ektemannen giftet seg i en intim seremoni i Los Angeles, kom nyheten om at de ventet barn.

Such a magical day 😍❤️😍

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Duoen holdt lenge tett om bryllupet da de giftet seg, men i juli 2017 kom sannheten frem i Vogue.

Bryllupet fant sted hjemme hos paret i slutten av mai samme år, og ifølge People ble bryllupsgjestene skysset til begivenheten i biler med mørke vinduer.

Og selv om Evan Spiegel, ifølge Forbes, er verdt mange milliarder kroner, var vielsen i en temmelig beskjeden og privat skala.

Forberedelsene til bryllupet foregikk i bakhagen hjemme hos paret, i den velstående Los Angeles-bydelen Brentwood.

Saken fortsetter under.

Eksmannen forlovet

Som nevnt er Miranda og eksmannen Orlando Bloom gode venner i dag, og de har et godt samarbeid når det kommer til sønnen Flynn. I november 2017 fortalte Orlando til britiske Elle at han setter pris på dette.

- Vi har et bemerkelsesverdig forhold. Vi fungerer veldig bra som foreldre.

Også Orlando har gått videre etter skilsmissen for seks år siden, og i februar ble det kjent at han hadde gått ned på kne og fridd til sin kjære, artist Katy Perry (34). Paret begynte å date i januar 2016.

Frieriet fant sted på valentinsdagen, noe de begge bekreftet ved å legge ut bilder på Instagram, med hjerteballonger i bakgrunnen.

De la begge ut det samme bildet på bildedelingstjenesten, der Katy poserer med en gedigen ring, som består av diamanter og rubiner i en blomsterformasjon, på fingeren. «Full bloom», skrev artisten under bildet, mens Orlando skrev «Lifetimes» i bildeteksten under sitt.

full bloom

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

- En moderne familie

Nylig uttalte Miranda, som blant annet har gått på catwalken for Victoria's Secret i en årrekke, at hun trives med å møte eksmannen og hans nye forlovede, og at det hele er som en «moderne familie».

Det er vel ikke helt uvanlig at det kan oppstå dårlig stemning når man opplever at ens tidligere ektefelle blir hodestups forelsket i en ny partner. Men etter alt å dømme går det meste på skinner mellom Miranda, Orlando og sistnevntes ferske forlovede.

I et intervju med Independent ble nemlig Miranda spurt om et bilde fra oktober fjor, hvor man kan se at hun overleverer en gave til eksmannens nye utkårede.

Miranda forklarte at hun dro til eksens hus for å hente sønnen Flynn, da Orlando og Katy skulle feire sistnevntes bursdag.

- Det var så hyggelig å se Katy. Vi kommer veldig godt overens, vi er som en moderne familie, sa hun.

LES OGSÅ: Nektes å komme i sønnens bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer