VENTER BARN: Sommeren 2009 giftet Arnulf Refsnes og Annema Tanderø seg på Villa Malla på Hurumlandet. I sommer blir de foreldre. 

Rødmerket for salg Foto: Werner Juvik/Se og Hør
VENTER BARN: Sommeren 2009 giftet Arnulf Refsnes og Annema Tanderø seg på Villa Malla på Hurumlandet. I sommer blir de foreldre. Rødmerket for salg Foto: Werner Juvik/Se og HørVis mer

Blir foreldre i august

Han var Norges første mannlige supermodell. I sommer får Arnulf Refsnes og kona sitt første felles barn.

SEOGHØR.NO: Han var Norges første mannlige supermodell.

I dag er Arnulf Refsnes (42) sivilingeniør, og for seks år siden giftet han seg med sin Annema (37). Nå kan seoghør.no avsløre at paret blir foreldre til sommeren.

- Vi venter barn i august og gleder oss veldig. Vi har to barn fra før, men ingen felles. Før nå, sier Arnulf til Seoghør.no.

Var supermodell

VAR VÆRMELDER: Arnulf har tidligere vært både modell og værmelder på TVNorge. Foto: TVNorge
VAR VÆRMELDER: Arnulf har tidligere vært både modell og værmelder på TVNorge. Foto: TVNorge Vis mer

Arnulf er kanskje tidenes mest suksessfulle norske mannlige modell. Han har gjort jobber for Giorgio Armani, Ralph Lauren, Calvin Klein og i 1997 var han hovedmodell og hovedansikt for Versace. I 2002 fikk han også en TV-karriere som værmelder på TVNorge.

I dag jobber han som sivilingeniør for selskapet Schlumberger.

Kona Annema er en profilert personlig trener.

Arnulf og kona Annema giftet seg i romantiske omgivelser på Hurumlandet sommeren 2009. Blant gjestene var de tidligere TVNorge-kollegene Synnøve Skarbø og Christopher Dons.

Etter festen dro paret på bryllupsreise til Maldivene.

LES OGSÅ: - Jeg satser på at jeg rekker fødselen

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.