Knut Arild og Lisa Maria Hareide:

Blir foreldre for tredje gang

- Vi er innstilt på å gå tilbake til bleieskift og våkenetter.

TREBARNSFORELDRE: Knut Arild og Lisa Maria Hareide venter sitt tredje barn sammen til sommeren. Foto: NTB Scanpix
TREBARNSFORELDRE: Knut Arild og Lisa Maria Hareide venter sitt tredje barn sammen til sommeren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere KrF-leder Knut Aril Hareide (46) og kona Lisa Maria Hareide (35) venter sitt tredje barn sammen til sommeren, skriver Her og Nå denne uken.

- Vi gleder oss veldig, så det blir en fin sommer dette året. Vi er innstilt på å gå tilbake til bleieskift og våkenetter, og da er det ekstra godt å ha Knut Arild mer hjemme, sier Lisa Maria Hareide til ukebladet, som videre skriver at paret har termin i slutten av juli, og at de venter sin andre datter sammen.

Fra tidligere har ekteparet datteren Sara Margrethe (5) og sønnen Tord Olav (3).

Den tidligere partilederen er glad i familien, men det hender han ikke får prioritert dem i like stor grad som han ønsker. Han har tidligere fortalt til Dagbladet at han har skjønt at de må heves på prioriteringslisten.

- Er det én ting som er krevende i vår relasjon, så er det tid. Jeg skulle hente Sara i barnehagen, og så innså jeg at flere foreldre hilste på meg for første gang. Da fikk jeg dårlig samvittighet overfor Sara og kona, sa Knut Arild til avisen i 2016.

- Det var kjærkomment å bare kunne være sammen med familien, og jeg skjønte at jeg må bli bedre på å prioritere dem fremover. Det handler om hva livet mitt skal være, sa han til Dagbladet.

Mistet sitt ufødte barn

Knut Arild og Lisa Maria giftet seg sommeren 2012 i Moi i Rogaland. Året før avslørte han overfor Se og Hør at han hadde funnet kjærligheten med henne. Siden den gang har paret vært profilerte, og stiller stadig opp til intervjuer.

Gleden over å skulle bli foreldre på nytt er trolig stor hos ekteparet Hareide. I 2017 fortalte de nemlig svært åpenhjertig om sorgen de gikk gjennom da de i 2014 egentlig skulle bli foreldre på nytt.

I april samme år mistet Hareide-paret sitt ufødte barn. Nyheten fikk det profilerte paret samme dag som KrFs politiske seier den våren ble offentliggjort, reservasjonsløsningen for leger.

Da pressekonferansen ble avholdt, satt paret på sykehuset i sorg. I et intervju med «God kveld Norge» fortalte Hareide senere om den vanskelige opplevelsen.

Siden den gang har paret fått sønnen Tord Olav, som kom til verden i mai 2015. Han er oppkalt etter Knut Arild Hareides mor Tordis og fikk Olav etter svigerfaren.

MISTET BARNET: Knut Arild og Lisa Maria Hareide forteller åpent om da de mistet sitt ufødte barn, mens de var fire måneder på vei. Videoen er fra «God Kveld Norge» på TV 2 Vis mer

Selv om deres sønn har vært som en gave for den lille familien, husker Lisa Maria fortsatt de tunge stundene etter spontanaborten.

Overfor Her og Nå forteller hun at de har vært opptatt av å være åpne om hva de gikk gjennom, og at det naturligvis har skapt en ekstra bekymring rundt denne graviditeten. På dette tidspunktet følte de seg klare for å dele den glade nyheten om familieforøkelsen.

LES OGSÅ: - Hun skilte seg for å redde datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer