Ian Somerhalder og Nikki Reed:

Blir foreldre for første gang

Avslørte nyheten på Instagram. 

FORELDRE: I går kunne Ian Somerhalder og Nikki Reed avsløre på Instagram at de to skal bli foreldre. Foto: NTB scanpix
FORELDRE: I går kunne Ian Somerhalder og Nikki Reed avsløre på Instagram at de to skal bli foreldre. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Det kjente skuespiller-paret Nikki Reed (28) og Ian Somerhalder (38) giftet seg i all hemmelighet i 2015. Nå venter de sitt aller første barn sammen.

Nyheten delte duoen på Nikkis egen Instagram-profil med en rørende tekst til den lille inni magen:

- Hei lille deg. Jeg kjenner deg, fordi jeg føler deg. Hvordan er det mulig å elske noe så mye allerede? Det jeg vet med sikkerhet er at dette er den sterkeste følelsen jeg noen gang har følt.

- Vi har delt denne kroppen en stund, og vi har allerede opplevd mye sammen. Jeg kan ikke vente til jeg får møte deg. Kjærlig hilsen dine foreldre, skrev hun under bildet hvor Ian kysser magen hennes.

Også den vordende pappaen, Ian, delte babygleden med sine fans.

- Til våre venner, familie og resten av verden. På mine 38 år har jeg aldri opplevd noe så sterkt og vakkert som dette. Jeg kan ikke tenke på noe annet enn mitt neste kapittel, og vi ville dere skulle høre det fra oss først. Dette har vært den mest spesielle tiden i vårt liv.

- Vi prøvd å holde nyheten mellom oss tre så lenge som mulig, så vi kunne nyte denne tiden med hverandre. Den lille vokser så raskt, fordi det er det de gjør, vokser raskt. Tusen takk for all god energi, kjærlig hilsen Ian.

Allerede dagen før duoen avslørte graviditeten hintet Ian om meldingen de skulle legge ut dagen etterpå.

Da delte han nemlig et bilde av Nikki med ryggen til, sammen med en fine ord.

Forlovet og gift på tre måneder

Knappe ni måneder etter at det ble kjent at Nikki Reed og Ian Somerhalder hadde funnet lykken sammen, valgte paret å gifte seg.

De ga hverande sitt «ja» ved solnedgangen i Santa Monica Mountains.

Bryllupet, som ikke var annonsert på forhånd, ble kjent da bilder fra utendørsseremonien begynte å lekke på Twitter.

HETE FØLELSER: Nikki Reed og Ian Somerhalder la ikke skjul på forelskelsen sin i 2015. På Coachella virket de mer oppslukt av hverandre enn av musikken. Foto: Splash News
HETE FØLELSER: Nikki Reed og Ian Somerhalder la ikke skjul på forelskelsen sin i 2015. På Coachella virket de mer oppslukt av hverandre enn av musikken. Foto: Splash News Vis mer

Både bruden, kjent fra «Twilight»-filmene, og brudgommen, kjent fra TV-serien «The Vampire Diaries», var kledd i hvitt på bryllupsdagen.

Samme morgenen kom Somerhalder med et hint på Twitter-profilen sin om det forestående bryllupet, da han skrev «den vakreste morgenen noensinne...».

Romansen mellom Nikki Reed og Ian Somerhalder har vært at det hurtige og intense slaget.

De to skal ha blitt samboere etter knappe tre uker sammen, og kort tid senere ble det stormforelskede paret fotografert på stevnemøte i West Hollywood.

I januar 2015 gikk «Lost»-kjekkasen ned på kne og fridde til sin ti år yngre kjæreste. Og drøye tre måneder senere fikk altså Nikki en giftering på fingeren - i tillegg til en vintage forlovelsesring.

- Han er like vakker på innsiden som på utsiden! Det er meget mulig at han er det mest fantastiske mannen som noensinne har eksistert på jorda, det er helt sprøtt. Jeg er så heldig, jeg elsker ham, skrøt Nikki Reed uhemmet av kjæresten da UsWeekly intervjuet henne den gang.

Saken fortsetter under bildet.

FILMSTJERNE: Nikki Reed gjorde suksess som vampyren Rosalie i «Twilight»-filmene. Her med Kellan Lutz (t.v), Ashley Greene og Jackson Rathbone.
FILMSTJERNE: Nikki Reed gjorde suksess som vampyren Rosalie i «Twilight»-filmene. Her med Kellan Lutz (t.v), Ashley Greene og Jackson Rathbone. Vis mer

Dette er ekteskap nummer to for den unge Hollywood-skjønnheten.

I 2014 ble det kjent at hun skulle skilles fra musikeren Paul McDonald (32), etter to og et halvt års ekteskap.

Ian Somerhalder har ikke vært gift tidligere, men fra 2011 til 2013 var han sammen med «The Vampire Diaries»-motspiller Nina Dobrev (28).

LES OGSÅ: Babydrømmen satt på vent av helsemessige årsaker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer