Heidi Montage og Spencer Pratt:

Blir foreldre for første gang

 - Jeg har aldri vært så glad over å føle meg så dårlig! 

VENTER BARN: Heidi Montag og Spencer Pratt giftet seg i 2009. Nå gleder de seg til å utvide familien. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Heidi Montag og Spencer Pratt giftet seg i 2009. Nå gleder de seg til å utvide familien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Reality-paret Spencer Pratt (33) og Heidi Montag (30) jubler av glede. Åtte år etter at de giftet seg venter de endelig sitt første barn sammen.

A post shared by heidipratt (@heidipratt) on

- Heidi har ønsket å bli mamma siden den dagen jeg traff henne. Hun har planlagt og tenkt på dette lenge, forteller den vordende pappaen til Us Weekly.

Duoen skapte jevnlig overskrifter i media gjennom sin deltagelse i den populære MTV-serien «The Hills» fra 2006 til 2010.

Montag blant annet for sine bitre krangler med Lauren Conrad (31) og sine 10 operasjoner på en og samme dag i 2009.

De siste årene har det derimot vært relativt stille rundt paret.

Babyboom i «The Hills»-gjengen

Etter å ha rotet bort hele formuen de tjente som reality-stjerner flyttet de inn i Pratts foreldres strandhus i Santa Barbara i California.

Nå gleder de seg enormt til å utvide familien.

- Jeg klarer ikke en gang å beskrive ansiktsuttrykket hennes da hun skulle avsløre nyheten. Hun glødet bokstavelig talt. Jeg trodde hun skulle fortelle meg at hun hadde laget muffins eller bananbrød.

- Så sa hun: «Jeg er gravid». Jeg bare «Wow, det er mye mer spennende enn et bananbrød», deler Spencer med bladet.

I følge de to var det et svært følelsesladet øyeblikk.

- Jeg begynte å gråte og han kom og holdt rundt meg, minnes Heidi, som innrømmer at formen ikke er helt på topp.

- Jeg har veldig sterk morgenkvalme, men jeg har aldri vært så glad over å føle meg så dårlig! Hver gang jeg føler meg forferdelig, så husker jeg hvorfor og jeg blir helt i ekstase. Det er så fantastisk, men mest av alt er jeg utrolig takknemlig. Jeg har vært sammen med mitt livs kjærlighet i ti år, og nå skal vi starte vår egen familie.

Babynyheten kommer bare to måneder etter at parets «The Hills»-kollega, Whitney Port (32), avslørte at hun venter sitt første barn, og tre måneder etter at Lauren Conrads graviditet ble kjent.

Audrina Patridge (31) ble mamma for første gang i fjor sommer, mens Kristen Cavallari (30) allerede har tre sønner med sin ektemann Jay Cutler (33).

TV-STJERNER: Etter at den første episoden rullet over skjermen i 2006, ble Heidi Montag og Lauren Conrad i MTVs realityserie «The Hills» kjendiser over natten. Foto: NTB Scanpix
TV-STJERNER: Etter at den første episoden rullet over skjermen i 2006, ble Heidi Montag og Lauren Conrad i MTVs realityserie «The Hills» kjendiser over natten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Jennifer Aniston spådde at Brad ville bli skilt