- Blir flau av Britneys oppførsel

Hevder Britney Spears er en risk verdt 90 millioner.

STORMER UT: Flere ganger har Britney Spears stormet ut av audition-lokalet, og sjefene har fått nok. Foto: All Over Press
STORMER UT: Flere ganger har Britney Spears stormet ut av audition-lokalet, og sjefene har fått nok. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Britney Spears' (30) nye TV-jobb i amerikanske «X Factor» er angivelig verdt mer enn 90 millioner kroner, men allerede nå skaper Britneys oppførsel problemer for TV-sjefene.

Britney har flere ganger stormet ut av audition-lokalet, og ifølge nettstedet ShowbizSpy.com skal denne oppførselen være vanskelig for sjefene å svelge.

- Det er flaut når det står et tomt sete i panelet når det filmes. Materialet er omtrent fullstendig ubrukelig da. Dersom en fantastisk artist dukker opp og produsentene ønsker å bruke auditionen, må man fortelle seerne hvorfor Britney ikke er der. Det er ikke lett, sier en kilde ifølge nettstedet.

Det hevdes at Simon Cowell har tatt en stor risk ved å ta superstjernen med i dommerpanelet.

- Britney får 90 millioner kroner for å delta, og det kan være den største risken Simon noen gang har tatt.

Stjernen har flere ganger blitt igjen i garderoben sin mens de andre dommerne har returnert til plassene sine. Det gjorde hun allerede første dagen med filming.

- Hvis hun fortsetter sånn, blir det kjempeflaut, sier kilden.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Britney stormet ut i raseri

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer