North West:

Blir filmstjerne

Kim Kardashians datter tar sine første steg ut i underholdningsbransjen.

I RAMPELYSET: Ettersom North West har blitt eldre, har hun fått bli med mamma Kim Kardashian på en rekke offentlige arrangementer. Foto: JM HAEDRICH/SIPA/Shutterstock/NTB
I RAMPELYSET: Ettersom North West har blitt eldre, har hun fått bli med mamma Kim Kardashian på en rekke offentlige arrangementer. Foto: JM HAEDRICH/SIPA/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Kim Kardashian (42) og Kanye Wests (45) barn har for lengst blitt vant til kamerateam som følger etter dem, da de har figurert i både «Keeping Up With the Kardashians» og familiens nyeste realityprogram «The Kardashians» en rekke ganger.

Nå har eksparets to eldste, North (9) og Saint West (7), imidlertid landet hver sin rolle i en ny storfilm for barn. Dermed tar de et steg inn i den profesjonelle delen av underholdningsbransjen.

Det kommer fram på Kardashians Instagram-profil.

Firebarnsmoren delte onsdag ettermiddag et innlegg fra «PAW Patrol: The Movie» sin offisielle Instagram-konto. «PAW Patrol» ble raskt et suksessrikt tv-program blant barn for noen år tilbake, noe som resulterte i nettopp en film.

Foto: Skjermbilde fra Instagram/Kimkardashian
Foto: Skjermbilde fra Instagram/Kimkardashian Vis mer

I første filmen er Kim Kardashian blant stemmene, men nå kommer det frem at både datteren North og sønnen Saint har stemmer i filmens oppfølger «PAW Patrol: The Mighty Movie», som kommer på kino til høsten.

Ifølge kunngjøringen vil North ha stemmen til én av tre nye valper i filmen. Det er uvisst hvilken rolle Saint vil ha, men ifølge filmplakaten er det såkalt cameo, som betyr en mindre rolle.

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn en reklamefilm til Instagram-story får hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram - @kimkardashian/Se og Hør Vis mer

Andre store navn har også stemmer i den kommende filmen, som Kristen Bell (42) og Serena Williams (41). I første filmen fikk man også høre Dax Shepard (48) og Jimmy Kimmel (55), i tillegg til Tyler Perry (53), for å nevne noen.

LES OGSÅ: - Jeg klarte ikke stoppe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer