Blir ferienaboer i Tyrkia

Terje Sporsem og Tommy Steine kan le hele veien til solen. Nylig kjøpte de ferieboliger i sommerlandet Tyrkia.

Livet går på skinner for Terje Sporsem. I sommer giftet han seg med Katrine Myrenget, kjøpte luksusbolig i Tyrkia og neste uke har han premiere på komishowet "Krig" i Ålesund. Foto: Stella Pictures
Livet går på skinner for Terje Sporsem. I sommer giftet han seg med Katrine Myrenget, kjøpte luksusbolig i Tyrkia og neste uke har han premiere på komishowet "Krig" i Ålesund. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nylig kjøpte komikerne Terje Sporsem (36) og Tommy Steine (43) eksklusive ferieleiligheter i Alanya på den sørlige kysten av Tyrkia. Begge leilighetene er på 90 kvadratmeter og er under oppbygging. Planen er de står ferdig og klare til bruk i mai neste år.

– Etter å feriert her tre somre på rad fant vi ut at vi ønsket å kjøpe. Leilighetene ligger i det fineste anlegget i Alanya og er kjøpt gjennom Tyrkiahus. Jeg kan ikke annet enn å si meg strålende fornøyd med kjøpet! slår Terje fast overfor Seoghør.no.

Han ønsker ikke å si så mye om prisen på sin 90 kvadratmeter store luksusleilighet, men tilsvarende boliger selges for rundt 750.000 kroner. På hjemmesiden til selgerfirmaet skryter de av at anlegget har nærhet til strand og sentrum av Alanya. Det bemerkes også at det er et luksusanlegg med svømmebasseng til bruk for beboerne.

Tommy Steine ser fram til å tilbringe solfylte dager i Tyrkia.

– Jeg synes det er strålende å kjøpe der nede, jeg gleder meg til å feriere i Tyrkia med familien og ikke minst tilbringe resten av livet sammen med Terje, sier han og ler.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Ble rundstjålet mens han stod på scenen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer