- Blir fengslet om hun bryter restriksjonene

Disse reglene fører til at skuespilleren kan miste nok en filmrolle.

KAN HA MISTET NOK EN FILMROLLE: Lindsay Lohan, som for tiden sliter med økonomien, kan ha mistet nok en filmrolle etter at dommeren beordret henne til å ikke forlate Las Vegas. Hun ble også beordret til å holde seg unna både alkohol og dop den forest Foto: STELLA PICTURES
KAN HA MISTET NOK EN FILMROLLE: Lindsay Lohan, som for tiden sliter med økonomien, kan ha mistet nok en filmrolle etter at dommeren beordret henne til å ikke forlate Las Vegas. Hun ble også beordret til å holde seg unna både alkohol og dop den forest Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO:  Lindsay Lohan (23) kan ha mistet nok en filmrolle, på grunn av sitt utvidede besøk på filmfestivalen i Cannes - en dommer har nå forbudt stjernen å forlate Los Angeles.

Lohan møtte i rettsalen i dag, fire dager etter at hun ikke dukket opp til høring. Hun ble beordret av dommeren til å holde seg unna både alkohol og dop den forestående fremtiden.

Dommeren, som egentlig ville arrestere Lohan forrige torsdag etter at hun ikke dukket opp til en planlagt høring, forklarte for skuespilleren at hun kunne unngå fengsel og kasjon, om hun gikk med på bruke en elektronisk fotlenke og godta at tilfeldige dop-tester blir utført i fremtiden.

Dommeren insisterte også på at Lohan må gå til ukentlige møter for å skaffe seg grunnleggende informasjon om alkoholmisbruk.

Det ble vedtatt at om Lohan bryter noen av disse reglene, så kommer hun til å bli arrestert. 

Disse restriksjonene stopper Lindsays planer om å spille inn en film i Texas. Stjernens advokater ba innstendig, men dommeren viste ingen sympati.

- Jeg skjønner ikke hvilket grunnlag de har for å sette meg i fengsel. Jeg har vært mer enn medhjelpelig når det gjelder alt som har med rettssystemet å gjøre, sa Lohan til Hollywood.tv, før høringen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vil heller i fengsel enn rehab