- Blir feil å si at jeg er singel

Vibeke Skofterud ble svært hemmelighetsfull da hun fikk spørsmål om kjærlighetslivet.

HEMMELIGHETSFULL: Skiløper Vibeke Skofterud sier hun har det bedre enn på lenge, men om det skyldes at hun har funnet ny kjæreste vil hun ikke ut med. Foto: Scanpix
HEMMELIGHETSFULL: Skiløper Vibeke Skofterud sier hun har det bedre enn på lenge, men om det skyldes at hun har funnet ny kjæreste vil hun ikke ut med. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: I august i fjor ble det slutt mellom langrennsløperen Vibeke Skofterud (30), og hennes kjæreste gjennom to år, Line Nymo Jarnes. Skofterud vil ikke avsløre om hun har funnet seg ny kjæreste, men går langt i å antyde at hun har noe på gang.

- Jeg har det bra på hjemmebane. Det kan bety så mangt, sier Skofterud til VG.

På direkte spørsmål om hun har ny kjæreste, svarer hun:

- Det vil jeg ikke svare på. Men jeg kan ikke si at jeg er singel. Det blir feil det også.

Skofterud synes fokuset på privatlivet hennes er rart. Men til Seher.no innrømmet hun før jul at hun ikke har angret på at hun sto fram med jentekjæreste.

- Nei, jeg har aldri angret, sa hun til Seher.no.

Hun var derimot lite lysten på å snakke om mediestormen da hun sto fram som lesbisk.

- Må vi snakke om det? Jeg har egentlig ikke så lyst å snakke om det, men jeg kan si så mye som at jeg ikke gjorde det for andre enn meg selv, sa den blide jenta den gang.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Aldri angret på at jeg sto fram