<strong>STJERNE:</strong> Halvard Hanevold har gjort seg bemerket som skiskytter i en årrekke, og i vår har han også vist sine ferdigheter i NRK-programmet 1Mesternes Mester». Nå blir han far og ektemann for første gang. Her avbildet under VM i skiskyting i Sør-Kor Foto: Scanpix
STJERNE: Halvard Hanevold har gjort seg bemerket som skiskytter i en årrekke, og i vår har han også vist sine ferdigheter i NRK-programmet 1Mesternes Mester». Nå blir han far og ektemann for første gang. Her avbildet under VM i skiskyting i Sør-Kor Foto: Scanpix Vis mer

Blir far først - deretter ektemann

Den utslåtte «Mesternes Mester»-deltageren har mye å se frem til i sommer.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det tidligere skiskytteresset Halvard Hanevold (41) røk ut av NRK-programmet «Mesternes Mester» lørdag kveld, rett før semikfinalen i konkurransen.

Men selv om 41-åringen synes det var surt å ryke ut av konkurransen, spesielt etter at han først trodde han hadde slått Trine Haltvik (46) i «nattesten», har den sympatiske idrettsmannen nok å glede seg til fremover. I januar skrev Seher.no at Hanevold og skiskytterkjæresten Sandra Keith (31) skal bli foreldre for første gang. Og nå viser det seg at termin ikke er langt unna.

- Nå blir vi foreldre, og termin er i starten av juni. Det blir utrolig spennende, og jeg får sikkert et helt annet fokus i hverdagen, sier han til VG.

Og selv om han sier til Seher.no at han nøt det gode kameratskapet og konkurransespenningen under «Mesternes Mester»-oppholdet på Kypros, står han altså foran mye spenning privat også. En drøy måned etter at han og forloveden har tatt i mot sitt første barn, venter det nemlig bryllup for det sporty paret.

- Vi gifter oss i slutten av juli, og det blir veldig fint. Alt er ferdig forberedt, og jeg er ikke så nervøs for akkurat det å gifte meg, avslører han overfor VG.

Bryllupet skal stå i Canada, der den vordende moren er født og oppvokst. Til daglig bor de derimot på Borgen i Asker utenfor Oslo. I den nye rollen som far og ektemann kan Hanevold kanskje få bruk for noen av de utfordrende øvelsene fra «Mesternes Mester» - som det å snike seg rundt så stille som mulig eller balansere en rekke glass på hodet?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skjulte «Farmen»-exiten for barna  

 


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer