Blir far for første gang

- Det er helt overveldende!

BLIR FORELDRE: Nick Lachey og konen Vanessa Minnillo blir foreldre for første gang. Babyen er ventet mellom august og september.  Foto: All Over Press
BLIR FORELDRE: Nick Lachey og konen Vanessa Minnillo blir foreldre for første gang. Babyen er ventet mellom august og september. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nick Lachey (38) og Vanessa Minnillo (31) venter sitt første barn, det bekreftet sangeren da han gjestet «Live! With Kelly» på mandag.

- Hun følte seg ikke som seg selv. Så hun kjøpte en graviditetstest og den var positiv. Så vi skal ha barn!, sier Nick på showet ifølge People.


Nick, som tidligere var gift med Jessica Simpson, er overlykkelig og kan ikke vente med å bli pappa.

- Jeg har gjort mye fantastisk i mitt liv og karriere, men jeg gleder meg til dette mer enn noe annet. Det er helt overveldende, sier han.

Paret vet ennå ikke om de får gutt eller jente, men ser frem til å vite kjønnet på sitt nye familiemedlem.

- Vi vil vite det, bekrefter stjernen.

Vanessa har ennå ikke kommentert den svangerskapet, men har tidligere fortalt at hun drømmer om å starte en familie.

- Jeg vil veldig gjerne ha barn og jobbe, jeg vil ikke at det skal begrense meg. Jeg vil være gravid, tykk og lykkelig gjennom alt, sa hun til People tidligere i år.

Babyen er ventet å komme sent sommer eller tidlig høst.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Snur ryggen til familien  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer