Jennie Sofie og Tarjei Svalastog:

- Blir et nytt kapittel

Røper fremtidsplaner.

TURTELDUER: Jennie Sofie og Tarjei Svalastog bekreftet forholdet i fjor. Nå har de planer om å ta forholdet ett steg videre. Foto: Privat
TURTELDUER: Jennie Sofie og Tarjei Svalastog bekreftet forholdet i fjor. Nå har de planer om å ta forholdet ett steg videre. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

PFor ganske nøyaktig ett år siden ble det kjent at influenser Jennie Sofie (20) og proffdanser i «Skal vi danse» Tarjei Svalastog (23) hadde funnet tonen. Da hadde romanseryktene allerede svirret rundt duoen en god stund.

Forholdet bekreftet 20-åringen under en spørsmålsrunde på Instagram-story. På spørsmål fra en av følgerne om hun og Tarjei var kjærester, svarte hun:

«Ja! Det er vi, hihi».

KJÆRESTER: Slik bekreftet de forholdet. Foto: Skjermdump fra Instagram.
KJÆRESTER: Slik bekreftet de forholdet. Foto: Skjermdump fra Instagram. Vis mer

Den siste tiden har paret vært å se på flere offentlige arrangementer, blant annet Vixen Awards og «Skal vi danse». Nå røper de imidlertid at de er klare for å ta forholdet ett steg videre.

Nytt kapittel

I en ny spørsmålsrunde på Instagram får influenseren nemlig spørsmål om hun og kjæresten skal flytte sammen, hvorpå hun bekrefter at de har vært på visning.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Hun legger imidlertid til at leiligheten ble solgt for langt over takst, og at de derfor droppet det. Hun forteller likevel at de har fått finansieringsbevis, og derfor er klare hvis det skulle dukke opp noe.

Til Se og Hør forteller Jennie Sofie at hun aldri har vært på visning før, men at det dukket opp en leilighet de begge likte og derfor tok turen.

VIXEN: Rød løper intervjuer Jennie Sofie og Tarjei om hvordan de møtte hverandre. Vis mer

- Jeg tenkte egentlig at jeg skulle bo hjemme en stund til, men planen er jo at vi innen noen år skal bo sammen - avhengig av hva som dukker opp, forklarer hun.

Selv er hun vokst opp og bor for tiden på Nesodden, og kunne gjerne tenkt seg å finne en leilighet der.

- Jeg har bodd nærme vannet med skog tilgjengelig så plasseringen har mye å si for min del. Og så vil vi helst at det skal være et sted man ikke trenger å fikse så mye på, siden vi begge har hvert vårt og ikke har så mye ekstra tid.

KJÆRESTER: Emil Norderhaug og Ferdinand Rygh har holdt forholdet hemmelig frem til nå. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper / Steffen Pettersen Vis mer

Har planen klar

20-åringen forteller at hun aldri har bodd med en kjæreste før, men tror det vil bli veldig fint.

- Det er noe jeg ser frem til. Samtidig har vi bare vært sammen i litt over ett år og vil bevare datingperioden en liten stund til. Men det blir et nytt kapittel og jeg gleder meg, det blir en helt annen tilværelse. Også tror jeg det åpner mange dører å ha et eget sted, for nå bor jeg hjemme.

Paret er imidlertid godt forberedt på et samboerskap og har allerede fordelt arbeidsoppgavene seg imellom:

- Jeg skal lage mat så skal Tarjei vaske klær, også ser jeg for meg at jeg kommer til å være litt mer nøye med å sette på plass skoene og så videre.

KJÆRESTER: Denne uken gjester Maria Mena «Senkveld», der snakker hun om kjæresten. «Senkveld med Helene og Stian» ser du på TV 2 fredag kl. 22.15. Video: TV 2 Vis mer

- Har ikke vært den beste kjæresten

Nå er høstens vakreste danseeventyr, bedre kjent som «Skal vi danse», omsider over og Tarjei er plutselig en «fri mann» igjen.

Da Se og Hørs Rød Løper snakket med Tarjei og Jennie på nyåpningen av den svenske kosmetikkgiganten Lyko forrige uke kunne de fortelle hva de skal gjøre nå.

- Jeg skal slappe av litt først bi alle fall også skal jeg en tur til Málaga - og slappe av litt der. Jeg er ganske sliten, det har vært en lang høst, sa Tarjei.

FORELSKET: Her bekrefter Isabelle Eriksen forholdet på den røde løperen. Video: Steffen Pettersen. Vis mer

- Ja, han stikker av til Málaga da, kontret Jennie, som blir igjen på norsk jord mens kjæresten flykter til varmen.

Med mye tid borte fra kjæresten denne høsten, blir det store spørsmålet om Tarjei slår litt ekstra på stortrommen når det kommer til årets julegave:

- Absolutt! Jeg har ikke vært den beste kjæresten i det siste, så det fortjener hun.

20-åringen visste imidlertid veldig godt hva hun ønsker seg:

- At vi gjør noe sammen. Kanskje København!

LES OGSÅ: Blir «hjemløs»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer