Blir erklært død på nettet

Nettsted hevder at superstjernen David Guetta har omkommet i en bilulykke.

Publisert
SEHER.NO: Den verdensberømte franske DJ'en David Guetta er død. I hvert fall om man skal tro nettstedet Global Associated News, som skriver at Guetta har omkommet i en bilulykke. Nå svirrer ryktene både på Facebook og Twitter.

«David Guetta døde i en trafikkulykke på rute 80 mellom Morristown og Roswell i USA. Han ble erklært død av legene på ulykkesstedet, og ble identifisert av en foto-ID som ble funnet på kroppen hans. Det synes ikke at han har vært påvirket av alkohol og narkotika», skriver Global Associated News.

Det er derimot ingen grunn til at man skal stole veldig mye på det nettstedet skriver. På Global Associated News kan man nemlig autogenerere falske nyheter. Derfor har det seg også slik at langt fra alle stoler på informasjonen som nå kommer frem. Ifølge Ekstrabladet har det allerede blitt opprettet en facebook-gruppe med navnet «David Guetta is NOT dead».

Dette er ikke første gang at folk er blitt erklært døde på internett - uten at det er hold i det som skrives. En lang rekke av Hollywoods superstjerner har opplevd å lese om sin egen død. Tidligere har blant andre Hugh Hefner, Jackie Chan, Bill Cosby, Matt Damon og Avril Lavigne blitt utsatt for slik falsk ryktespredning.

Det samme har Owen Wilson, Eddie Murphy, Adam Sandler og Charlie Sheen.

Fortsatt har ingen i David Guettas leir bekreftet eller avkreftet påstandene om at superstjernen har omkommet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun døde fordi hun stoppet å drikke  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer