Monica og Chris Nyhus:

- Blir en stor bryllupsfest

Ekteparet røper store planer.

NY BRYLLUPSFEST: «Bloggerne»-paret har nå spikret dato og er klare for å feire kjærligheten. Foto: Naina Helén Jåma / NTB
NY BRYLLUPSFEST: «Bloggerne»-paret har nå spikret dato og er klare for å feire kjærligheten. Foto: Naina Helén Jåma / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I TV 2-serien «Bloggerne» har seerne fått bli bedre kjent med influenserparet Monica (34) og Chris Nyhus (35). Det er ikke unormalt at personlighetene som er med i «Bloggerne» får mye oppmerksomhet og Nyhus-paret er ikke noe unntak.

Paret har blant annet fått kommentarfeltene til å koke i forbindelse med en steriliserings-debatt, og i den nyeste sesongen kutter Chris Nyhus strengen. Men dette er langt fra det eneste som får TV-seerne til å feste blikket på skjermen.

Nylig kunne man se et romantisk øyeblikk mellom paret på TV-skjermen. Under en tur til Paris gikk Chris ned på kne og fridde til kona på nytt.

FRIERI: Chris nyhus overrasket kona Monica Nyhus med et frieri. Video: TV 2/Steffen Pettersen Vis mer

Velger hverandre på nytt

Paret har fra før av vært gift i nesten ti år, men nå har de altså bestemt seg for å fornye ekteskapsløftene sine.

- Det som skjer er at Chris og jeg i løpet av de ti siste årene har gått gjennom noen utfordringer. Vi har hatt det tøft, også har ting gått bra, også har vi hatt det tøft igjen, forteller Monica åpenhjertig til Se og Hør.

Videre forteller influenseren at det at ektemannen fridde for andre gang, egentlig bare handlet om at de nå velger hverandre på nytt igjen.

- Det er jo mange som gifter seg på nytt, så da tenkte jeg at jeg like gjerne kunne gifte meg på nytt med samme mann, fortsetter en tilsynelatende lykkelig Monica til Se og Hør.

FEIRER KJÆRLIGHETEN: Nå gleder paret seg til fest og feiring. Foto: Privat
FEIRER KJÆRLIGHETEN: Nå gleder paret seg til fest og feiring. Foto: Privat Vis mer

På Instagram har Monica avslørt at planleggingen er i gang for fullt, og til Se og Hør kan hun fortelle mer om hvordan den store festen blir:

- Nå har vi spikret plass, sier hun fornøyd, og legger til at festen denne gangen blir i Barcelona.

TI ÅR: Paret har vært gift i ti år, på bildet til høyre frir Chris på nytt. Foto: Privat
TI ÅR: Paret har vært gift i ti år, på bildet til høyre frir Chris på nytt. Foto: Privat Vis mer

- Det blir en stor bryllupsfest med våre nærmeste venner og vi har booket villaen vi skal bo i, legger hun til.

Selv om bryllupsløftene skal fornyes, blir det ikke helt tradisjonelt - det er nemlig den gøyale festen som er viktig:

- Vi skal egentlig bare feire kjærligheten, det blir ikke noe sånn at vi skal si «ja» på nytt, men vi kommer sikkert til å si noen fine ord til hverandre, feire kjærligheten og markere at vi har vært gift i ti år.

KONFLIKT: Det ble høy temperatur mellom Monica Nyhus og Morten Dalhaug på Vixen. Video: Vis mer

- Må feire kjærligheten

Hun forteller videre at planen er at de reiser til Barcelona en langhelg. at barnepass allerede er fikset og at det er i mai det skal skje.

- Jeg tenker vi må feire kjærligheten, den kommer ikke alltid lett. Så jeg tror det er viktig å sette pris på den, og løfte den frem av og til, sier Monica.

Selv om de skal si noen fine ord til hverandre, kommer dog ikke Monica til å planlegge talen i noen særlig grad. Det gjorde hun heller ikke i bryllupet for ti år siden. Den gang tok hun det på sparket.

- Da blir jeg bare dritnervøs, tror jeg, og mister all fokus, ler hun.

BLE SOM LOVET: Niklas Baarli og Benjamin Silseth forteller om hvordan brylluppet og bryllupsnatta foregikk. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Sofie Losen. Vis mer

Det paret husker best fra bryllupet for ti år siden er, ifølge Monica, selve festen, det at vennene deres fikk bli kjent hverandre og at alle de var glad i fikk en fest.

- Har dere planlagt noe spesielt?

- Jeg håper at Chris tar seg en trall. Det synes jeg alltid er gøy når han gjør, ler Monica, og avslører at i deres første bryllup sang han låten «La Bamba».

I mai håper hun på et gjensyn.

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofe Losen/Video: Se og HØR Vis mer

LES OGSÅ: Derfor flytter de

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer