Helene Olafsen:

- Blir ekte misunnelig

Helene Olafsen synes ikke bare det er stas at forloveden er tilbake på dansegulvet.

COMEBACK: Både Helene Olafsen og Jørgen Nilsen gjør comeback i årets «Skal vi danse» - på hvert sitt vis. Her er de avbildet under premiereprogrammet i 2017. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
COMEBACK: Både Helene Olafsen og Jørgen Nilsen gjør comeback i årets «Skal vi danse» - på hvert sitt vis. Her er de avbildet under premiereprogrammet i 2017. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Premieren på høstens «Skal vi danse» nærmer seg med stormskritt, og allerede på lørdag er dansekonkurransen tilbake på skjermen.

Nytt for i år er at det er en «all stars»-sesong hvor tidligere vinnere og seerfavoritter har blitt hentet inn igjen. En som gjør comeback er programleder Katrine Moholt (48) - som i år skal svinge seg på parketten framfor å lede programmet.

Inn som programleder sammen med Anders Hoff (46) kommer derfor Helene Olafsen (32).

Enda en nyhet for året er at de to har en «Skal vi danse»-podkast hvor de skal gå «behind the scenes». Første episode ble sluppet onsdag, og der ble Olafsen stilt til veggs av makkeren.

NY PROGRAMLEDER: Helene Olafsen er Skal vi danse sin nye programleder. Video: Klaus Fjellro / Dagbladet TV Vis mer

- Misunnelig

Hennes forlovede, Jørgen Nilsen (32), er nemlig tilbake som proffdanser etter to års pause. Han skal danse med tidligere vinner Agnete Johnsen (28). Hoff lurer derfor på hva Olafsen synes om det, og om hun blir sjalu.

- Om jeg blir, ja. Eller, kanskje mer misunnelig - sånn ekte misunnelig, innrømmer hun.

- Det var egentlig avtalen, da vi ble sammen, at vi skulle danse litt på daglig basis. Men det gjør vi ikke, så det har sklidd ut fullstendig. Og nå er han liksom motivert og danser masse, og da kjenner jeg litt på det. Jeg spør sånn «du vil ikke prøve koreografien på meg først da», forteller hun videre.

PLANER: Programleder Helene Olafsen sier hun er lei av oppussingen av boligen, og avslører nye planer. Reporter: Sofie Losen. Video: Nina Hansen. Vis mer

- Har savnet det

Paret møttes for første gang da de var dansepartnere i programmet tilbake i 2017. De gikk helt til topps, og året etter kunne de bekrefte at det også hadde oppstått varme følelser dem imellom.

Siden da har det gått slag i slag med huskjøp, oppussing, et barn og et barn til. Nå skal imidlertid begge returnere til «Skal vi danse»-sirkuset.

Og selv om Olafsen innrømmer at hun blir sjalu, er det ikke bare negativt at forloveden har tatt på danseskoene igjen.

- Det jeg har savnet litt, som jeg ikke visste at jeg hadde savnet, det er at jeg synes han er veldig flott og attraktiv, sier hun om dansekjæresten.

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar fra Olafsen til saken, foreløpig uten å lykkes.

LES OGSÅ: Sophie Elise med het romanse til kjendissønn
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer