Blir du flau av dette?

Øystein «Pølsa» Pettersens spontane sang fikk gjestene til å himle med øynene. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se Øystein Pettersen synge i videoen over! 
 
SEOGHØR.NO: I «4-stjerners middag» denne uken er det Mari Haugersveen, Hege Bøkko, Egor Filipenko og Øystein Pettersen som samles rundt middagsbordet hjemme hos Pettersen. 

Midt under middagen bestemmer langrennsløperen seg for å underholde gjestene med sang. Haugersveen hadde hørt om en helt spesiell sang som Pettersen synger, og utfordrer ham til å synge, noe som etterhvert fører til pinlig latter rundt bordet. 

Selv var idrettsstjernen godt fornøyd med middagen.  

- Det var kjempeartig å være med på «4-stjerners middag». Hele uka var morsom og jeg ble kjent med tre andre flotte mennesker. Jeg tenkte egentlig ikke noe over at jeg var vert. Kvelden var helt lik de andre kveldene, bortsett fra at jeg lagde maten da. Koselig rett og slett, sier han til Seoghør.no. 

Det er ikke første gang Pettersen overrasker i «4-stjerners middag». Hjemme hos Hege Bøkko tok temperamentet overhånd da han og de andre gjestene ble utfordret til skøytekonkurranse. 

Tirsdag kveld var det Mari Haugersveen som kokkelerte for sine celebre gjester. Hun avslørte da at hun også sto for maten da eks-kjæresten Petter Pilgaard var vert i en tidligere sesong.   

Se «4-stjerners middag» mandag til torsdag kl. 19.30 på TVNorge

LES OGSÅ: Her avslører Mari Haugersveen eks-kjæresten Petter Pilgaards TV-bløff

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer