BLIR DOMMER: Kate Moss blir en av dommerne i Simon Cowells nye talentshow.  Foto: Stella Pictures
BLIR DOMMER: Kate Moss blir en av dommerne i Simon Cowells nye talentshow. Foto: Stella PicturesVis mer

Blir dommer i ny talentkonkurranse

Kate Moss er Simon Cowells nye trumfkort...

SEHER.NO: Kate Moss (35) har så langt vært mest kjent for sine eskapader på catwalken, og som en av verdens best betalte supermodeller.

Men nå drømmer den britiske modellskjønnheten om en karriere på tv-skjermen.

Ifølge Sunday Mirror har nemlig 35-åringen signert kontrakt med superprodusent Simon Cowell (49) om å bli en av dommerne i et nytt talentshow.

Programmet skal være en blanding av Cowells suksessprogram "X Factor", samt "Britain's Got Talent", og er det første samarbeidsprosjektet mellom Cowell og Topshop-milliardær Sir Philip Green.

Programmet blir Kates første tv-rolle, og vil angivelig ha en svært positiv effekt på hennes karriere.

Supermodellen opplevde mye motgang i 2005, da hun ble fersket i det hun tok kokain. Saken fikk enorm oppmerksomhet og førte til at Kate mistet flere modellkontrakter.

Siden da har imidlertid 35-åringen på mirakuløst vis klart å bygge opp karrieren igjen, og har hatt enorm suksess med blant annet sine egne kleskolleksjoner for Topshop.

Det er ventet at superstjernen vil tjene enorme summer på tv-jobben, og ifølge venner gleder hun seg veldig til prosjektet.

- Kate er helt ekstatisk over dette. Hun har lett lenge etter et slikt prosjekt å sette tennene i og dette programmet kommer til å overgå et hvert annet tv-konsept. Kate er også enormt musikkinteressert og det er et av de få feltene utenom mote hun føler hun har greie på, forteller en kilde.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Nå blir hun buddhist