NYTT TEAM: Alexander Rybak stilte torsdag kveld på scenen i Oslo med tre av sine tidligere forelskelser Moa Meinich, Maria Slyngstad og Kathrine Hviden Hals som han nå kaller "sitt nye team".  Foto: Scanpix
NYTT TEAM: Alexander Rybak stilte torsdag kveld på scenen i Oslo med tre av sine tidligere forelskelser Moa Meinich, Maria Slyngstad og Kathrine Hviden Hals som han nå kaller "sitt nye team". Foto: ScanpixVis mer

- Blir distrahert av å ha dem på scenen

Alexander Rybak tok med sine sine tre flørter på Eurovision-fest. Se video!

Se MGP-stjernene synge duetter nederst i saken!

SEHER.NO: Torsdag kveld var det duket for et musikalsk møte mellom alle de tre siste norske MGP-vinnerne, Maria Haukaas Storeng og Alexander Rybak på Ballroom i Oslo.

De tre fremførte både sine egne hits og duetter iscenesatt spesielt for Eurovision Norways fest for norsk mote, design, teknologi og musikk.

Først ut var fjorårets Eurovision-vinner Alexander Rybak, som stilte med tre av sine tidligere flammer på scenen.

Alexander Rybak har tidligere innrømmet at han har vært forelsket i alle de tre fiolinistene han nå kaller for "sitt nye team". Moa Meinich, Maria Slyngstad og Kathrine Hviden Hals er tidligere medstudenter av Rybak ved Barrat Due Musikkinstitutt, og alle jentene har fått hver sin låt dedikert til seg på MGP-vinnerens nye album.

- Ja, jeg har vært forelsket i alle sammen. Nå er de mine beste venner og så er de utrolig flinke musikalsk i tillegg. Jeg er jo kjempeheldig som får turnere med tre så flotte jenter, bekreftet Rybak til Se og Hør tidligere denne måneden.

Og etter å fremført fire låter sammen med sine tidligere flammer valgte "Fairytale"-sangeren å sende dem av scenen.

- Jeg blir distrahert av å ha dem på scenen, sa Rybak lurt til publikum under torsdagens konsert.

Årets norske MGP-håp Didrik Solli-Tangen ble introdusert av Rybak som "Han som har inspiret meg til å aldri glemme mine klassiske røtter", og sammen sang de to duetten "Dream" etter å ha gitt hverandre en god klem.

- For to år siden sto vi sammen på øvingsrommet på skolen og drømte om å en dag få synge på en stor scene. Og da sang vi denne sangen. Hvorfor skulle vi drømme, sa Alexander og Didrik fra scenen på Ballroom.

Dermed beviste de to MGP-artistene nok en gang at det ikke er noe vondt blod mellom dem etter mediestormen som kom i kjølvannet av at Didrik skulle ha trukket seg fra en "Senkveld"-opptreden på grunn av Alexander Rybak.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Forelsket i alle sine fiolinister etter tur

Se MGP-stjernenes duetter her:[obj:media:8621]