Blir dette Vinni og Halvdans nye hit?

- Det har blitt en så fin sang, så den tar jeg nok med på min nye plate. Se og hør den nye versjonen av Paperboys-låten «Lonesome Traveller»!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rapperen Øyvind «Vinni» Sauvik (36) ligger for tiden på topp på den norske ITunes-lista med sin versjon av Halvdan Sivertsen-låten «Sommerfuggel i Vinterland».

Nå håper Sivertsen (62) å kopiere suksessen til sangen - som er spilt inn i forbindelse med TV 2-programmet «Hver gang vi møtes».

I lørdagens program - hvor Sivertsen og de andre norske artistene som deltar skal hylle Vinni - framfører sangeren sin versjon av Paperboys-hiten «Lonesome Traveller».

Og Sivertsen - som blant annet har gitt sangen norsk tekst - legger ikke skjul på at han er svært fornøyd med resultatet.

I tillegg til å gi sangen ut på iTunes, har Sivertsen nemlig tenkt å gi ut sangen på sin nye CD, som han planlegger å slippe 23. mars.

- Det har blitt en så fin sang, så den tar jeg nok med på min nye plate, sa han i januar til Seoghør.no.


Sivertsen sier han knapt kjente til Paperboys før han traff Vinni under TV 2-innspillingen, men at de raskt ble gode venner.

- De fleste andre kjente jeg fra før, men han var et helt ubeskrevet blad for meg. Jeg hadde bare såvidt hørt «Lonesome Traveller» før, men det var veldig morsomt.

«Hver gang vi møtes» ser du på TV 2 lørdager kl 20. Finn ditt favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ble helt vippet av pinnen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer