Blir det tidenes Skal vi danse-bombe?

- Noen satset på Flo til 20-ganger innsatsen....

FINALISTER: Lene Alexandra eller Tore André Flo stikker av med seieren i årets "Skal vi danse". Foto: Stella Pictures
FINALISTER: Lene Alexandra eller Tore André Flo stikker av med seieren i årets "Skal vi danse". Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fredag er det endelig klart for den store finalen i "Skal vi danse". Nå står det mellom Lene Alexandra Øien (27) og Tore André Flo (35).

Skal vi tro bookmakerne er det Lene Alexandra som står igjen som vinner.

- Vi har ståltro på Lene Alexandre Øien siden hun er den klart beste danseren av de to, men generelt sett så har jo årets "Skal vi danse" inneholdt mange overraskelser. Jenny Skavlan og Siri Kalvig røk jo tidligere enn forventet og Mikkel Gaup har jo blitt hauset opp som en kjempefavoritt, men falt i semifinalen. Så helt sikker på seier kan ikke frøken Øien være, sier media manager i Betsafe.com, Mikael Mellqvist.

Hos Betsafe.com er vinneroddsen på Lene Alexandra 1,55, mens oddsen på Tore André Flo-seier er 2,30.

Også Unibet har den tidligere glamourmodellen som soleklar favoritt. Seier til Lene Alexandra gir 1,65 ganger innsatsen, mens Tore André har en odds på 2,15.

- Lene Alexandra er en mye bedre danser, og er nok storfavoritt hos dommerne. Også på diverse avstemninger på nettet tippes hun som vinner. Men Tore André har vist en fantastisk evne til å sjarmere TV-seerne når det virkelig gjelder, sier Bent Svele i en pressemelding.

Men selv om bookmakerne har Lene Alexandra som favoritt, tror tipperne selv på fotballhelten.

- 60 prosent av de som har tippet hos oss denne uken, sjanser på at Flo vinner årets utgave av "Skal vi danse", sier Svele.

- Vi har faktisk spillere som har spilt på Flo som vinner fra første stund. Da var oddsen hele 20 (!) ganger innsatsen, så noen oddspillere kan gjøre meget gode penger i fredagens finale, sier Mellqvist.

- Det er flere som har satset noen hundrelapper på Flo hver seg. Enkelte opptil 300-400 kroner og det betyr jo at disse tjener henholdsvis 6000 og 8000, sier Mellqvist.

I finalen skal de to finalistene danse tre danser hver. Lene Alexandra og Tore André skal gjennom en tango, en samba og en showdans før vinneren skal kåres.

Og Lene Alexandra, som gjorde det svært bra i showdans sist, gleder seg til å showe på dansegulvet igjen.

"Showdans er helt klart "my thing". Jeg storkoste meg forrige gang vi danset showdans og jeg er superentusiastisk over fredagens showdans. Det er morsomt å bidra med forslag til koreografi. Tom Erik har kastet meg rundt i flere dager nå og jeg har allerede fått flere blåmerker. Det overrasker meg ikke om jeg får flere innen fredag. Både Tom Erik og jeg er så utrolig glad for at vi har fått lov til å danse i finalen at vi har fått ekstra energi den siste uken. Så blåmerkene kommer nok bare av at jeg er ivrig og vil gi alt for å levere et bra show fredag", skriver hun i bloggen sin.

Se bilder fra Lene Alexandra og Tore Andrés "Skal vi danse"-karriere nedenfor:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer