Blir det ingen skilsmisse likevel?

«The Hills»-paret ble gjenforent da de ble satt i arresten for besittelse av våpen...

BLE SATT I FOPRVARING: Lørdag ble Spencer Pratt og Heidi Montag satt i 12-timers forvaring på en flyplass i Costa Rica, for besittelse av våpen. Foto: All Over Press
BLE SATT I FOPRVARING: Lørdag ble Spencer Pratt og Heidi Montag satt i 12-timers forvaring på en flyplass i Costa Rica, for besittelse av våpen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Lørdag ble «The Hills»-stjernene Spencer Pratt (26) og Heidi Montag (23) satt i 12-timers forvaring på en flyplass i Costa Rica, for besittelse av våpen.

Montag stod ved sin ektemanns side da de gikk gjennom det Pratt selv beskriver som deres «villeste dag i livet noensinne». Dette ga Pratt et håp om at Heidi kanskje vil droppe skilsmissen, melder Huffington Post.

- Vi er sjelevenner. Jeg ser ingen grunn til at vi ikke kan få ekteskapet til å fungere igjen, sa Pratt i Los Angeles, i kjølvannet av lørdagens hendelser.

Politiet i San Jose i Costa Rica, fortellet at paret ble holdt igjen på flyplassen for å ha hatt ulovlige våpen i bagasjen sin. To sikkerhetsvakter fant to uladde håndvåpen i bagasjen deres. Pratt og Montag hadde ikke deklarert våpnene, og manglet tillatelse til å bære dem, ifølge politiet.

- Det siste jeg vil, etter alt det vi nå har vært gjennom, er å gjennomføre denne skilsmissen. Men vi lever sekund for sekund, skriver Heidi i en tekstmelding til avisen.

Etter å ha blitt avhørt ble de løslatt og fikk lov til å forlate landet.

Paret møttes under MTV`s populære realityserie «The Hills», og i april 2009 stod bryllypet.

Montag søkte om skilsmisse i juli i år. Men skilsmissen vil ikke bli sluttført før neste år. På mandag indikerte Heidi imidlertid at hun har ombestemt seg.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg mislyktes totalt