<strong>JUBELBRUS:</strong> Maria Arredondo, her sammen med låtskriver Rolf Løvland, er klar for finalen i årets Melodi Grand Prix. Foto: SCANPIX
JUBELBRUS: Maria Arredondo, her sammen med låtskriver Rolf Løvland, er klar for finalen i årets Melodi Grand Prix. Foto: SCANPIX Vis mer

Blir denne kjolen ukas snakkis?

- Den er laget spesielt til meg, forteller Maria Arredondo.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag var det klart for den andre delfinalen i årets Melodi Grand Prix. Der ble det klart at Maria Arredondo og Alexander Stenerud synger i den store finalen i Oslo Spektrum 6. februar, mens Heine Totland og Venke Knutson møter et nytt hinder i "Sistesjansen" i Sarpsborg i slutten av denne måneden.

Men det var ikke bare sang som vekket oppsikt denne lørdagskvelden. Tidligere har Seher.no skrevet at Tomine Harket brast i gråt på grunn av nerver da navnene på de som gikk videre ble lest opp. Men det er også en kjole som kan komme til å bli en snakkis denne uka, spesielt i den kvinnelige delen av Norge.

Kveldens flotteste var nemlig Maria Arredondo. MGP-artisten hadde nemlig på seg en kjole designet av Cecilie Melli, og så ut som en prinsesse der hun sto på scenen. Selv er Arredondo også fornøyd med hvordan kjolen satt.

- Den føltes veldig fin. Det var viktig for meg å ha et antrekk som jeg skulle føle meg komfortabel i, samtidig som jeg ikke ville at det skulle ta fokus vekk fra sangen. Men det føltes veldig bra å ha den på, smiler hun til Seher.no.
Så fornøyd er Vennesla-artisten, at hun har valgt å ha på seg det samme antrekket under finalen 6. februar. Til Seher.no avslører hun også at kjolen er laget spesielt til henne.

- Jeg kom inn i studioet hennes og fikk se en av modellene med denne kjolen. Jeg syntes den var så fin, derfor laget hun den til meg - i en annen farge. I tillegg fikk jeg satt på Swarowskykrystaller på den, som Cecilie fikk tak i i Paris, så ja, denne er laget spesielt til meg, forteller hun.
 
Maria, som i MGP deltar med Rolf Løvland-låta "The Touch" la etter lørdagens show aldri skjul på at hun var en svært lettet kvinne etter å ha gått videre.

- Dette er helt fantastisk! Det har ikke gått opp for meg helt ennå tror jeg. Det var så spennende, med så mye nervøsitet her i dag, sa hun til Seher.no i minuttene etter at avgjørelsen hadde kommet.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tar med babyen til Grand Prix
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer