- Blir deilig når alt er over

Jenny Langlo er sliten etter en svært hektisk Idol-høst. Se video!

TOPP TRE: Jenny Langlo er siste jente ut i årets Idol, og skal kjempe mot Isak Knutsen Heim og Vegard Leite om å vinne konkurransen. Foto: Stella Pictures
TOPP TRE: Jenny Langlo er siste jente ut i årets Idol, og skal kjempe mot Isak Knutsen Heim og Vegard Leite om å vinne konkurransen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Idol-Jenny fortelle om sin hektiske høst nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Jenny Langlo (18) har med sin særegne stil blitt den soleklare favoritten blant dommere og publikum i årets utgave av TV 2-programmet Idol.

Som siste gjenværende jente skal 18-åringen kjempe mot Vegard Leite (19) og Isak Knutsen Heim (16) om å bli Norges nye superstjerne.

Jenta fra Stordal i Møre og Romsdal har de siste månedene bodd på hotell i Oslo, og har hatt en travel timeplan med lange dager bestående av øving, intervjuer og diverse TV-opptak.

Og Jenny innrømmer at Idol-opplevelsen er overveldende.

- Det har gått veldig fort. Det har vært veldig rart og spennende. Veldig fint, og kanskje litt skummelt. Det har vært veldig mange følelser på en gang, men alt i alt har det vært kjempepositivt og utrolig gøy.

Det er ingen tvil om at Stordal-jentas hverdag har blitt snudd på hodet denne høsten, og det er tydelig at den intense perioden har vært krevende for den unge artisten.

Nå ser Jenny på mange måter fram til at Idol-sirkuset skal ta slutt.

- Det er veldig rart å tenke på at det snart er over uansett hvor langt man kommer. Det er veldig slitsomt så det skal bli litt deilig når det er over, men det kommer til å bli utrolig trist samtidig, sier Jenny til Seher.no.

Og etter en svært hektisk høst betyr det ekstra mye for Idol-deltageren å komme hjem til jul dette året.

- Det blir veldig fint med juleferie. Jeg tror det blir ekstra stort i år nå som det har blitt en helt ny tilværelse. Det blir deilig å komme tilbake til det trygge hjemmet, sier Jenny til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her bryter han reglene på direkten

Se Idol-Jenny fortelle om sin hektiske høst her:

[obj:media:10451]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer