<strong>FORTSATT KJÆRESTER:</strong> Til tross for bruddryktene, sier Rachel Nordtømme at hun og skistjernen fortsatt er et par. Men de har ikke møttes på en måned. Foto: Stella Pictures
FORTSATT KJÆRESTER: Til tross for bruddryktene, sier Rachel Nordtømme at hun og skistjernen fortsatt er et par. Men de har ikke møttes på en måned. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Blir dårlig med telefonsex

Rachel Nordtømme får ikke lov å besøke Petter på hotellet. Ikke har hun så lyst til det heller.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kjæresten til langrennsstjernen Petter Northug jr. (24), Rachel Nordtømme (21), avslørte denne uken at hun ikke har sett torsdagens VM-sølvvinner på en måned.

Da 21-åringen besøkte Morgenshowet på radiokanalen NRJ denne uken fortalte hun at Northug er i en VM-boble og ikke lar seg snakke til.

- Hadde det vært sånn resten av året, tror jeg ikke det hadde gått så bra, for å si det sånn. Jeg har jo ikke lov å besøke han på hotellet, og han har ikke lyst på besøk heller, sier hun til NRJ.

-  Vi snakker på telefon, men det er kjedelige samtaler det og, legger hun til.

Og på spørsmål fra radioverten Petter Pilgaard om det blir tid til telefonsex, svarer Nordtømme: 

- Nei, det er dårlig med det.

Tidligere denne måneden avviste bloggeren alle spekulasjoner om at det skal være slutt mellom de to overfor Seher.no.

- Jeg får høre det hele tiden, men jeg bryr meg ikke om ryktene. Vi er fremdeles sammen og har det fint, sa hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har vel et par år til å lage barn på  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer