PRIVATE OPPTAK: Det hevdes at Tom Cruise planlegger å sette sammen sine private opptak av kona Katie Holmes og datteren Suri, til et realityshow inspirert av «The Osbournes». Foto: All Over Press
PRIVATE OPPTAK: Det hevdes at Tom Cruise planlegger å sette sammen sine private opptak av kona Katie Holmes og datteren Suri, til et realityshow inspirert av «The Osbournes». Foto: All Over PressVis mer

Blir Cruise-familien realitystjerner?

- De er klar over at Katie blir oppfattet som «hjernevasket».

SEHER.NO: «Knight and Day»-stjernen Tom Cruise (48) skal angivelig være midt i planleggingen av sitt eget realityshow. Sammen med kona Katie Holmes (31) og datteren Suri (4), vil han vise verdenen hvordan de egentlig er.

Det er alltid mye mediekjør rundt skuespillerekteparet og deres lille datter. Nå ønsker familien å bevise overfor verden, at de er «normale».

Cruise har høstet mye storm for sitt medlemskap i den omstridte Scientologikirken, spesielt derfor vil han vise verden at medlemmene ikke er så underlige som folk flest tror.

Scientologi baserer seg på troen om at en intergalaktisk diktator ved navn Xenu, brakte romvesener til jorden og drepte dem med hydrogenbomber og at deres hvileløse ånder plager menneskeheten den dag i dag, ifølge Wikipedia.

Hollywoodstjernen skal ha filmet sin kone og deres datter, og vil bruke opptakene i et «The Osbournes»-inspirert tvshow.

- De vil portrettere seg selv som en normal familie, som gjør normale ting. De er klar over at Katie blir oppfattet som «hjernevasket», og dette ønsker de å endre, sier en kilde nær paret til britiske Grazia Magazine.

Tom har filmet kona og datteren i over en måned. Egentlig hadde han tenkt å bare legge ut små klipp til sine mest lojale fans. Men så fikk agentene hans (CAA) høre om det, og de mottar nå flere tilbud fra interesserte underholdningsselskaper.

Men Hollywoodstjernen insisterer likevel på å ha den fulle kontroll over opptakene.

- Tom må ha all kontroll, så han nøler med å forplikte seg til å gjøre opptakene om til en realityserie. Det vil kun skje når han er 100 prosent sikker på at serien vil vise frem han og Katie på best mulig måte, sier kilden.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Endelig smiler Katie igjen