Amalie Snøløs:

- Blir bryllup neste sommer

Influenseren og kjæresten har tatt forholdet et steg videre.

I LYKKERUS: Amalie Snøløs skriver på Instagram søndag at hun og kjæresten har forlovet seg. Foto: Berit Roald / NTB
I LYKKERUS: Amalie Snøløs skriver på Instagram søndag at hun og kjæresten har forlovet seg. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser og realityprofil Amalie Snøløs (25) og kjæresten Ole Emil Frikstad (27) har forlovet seg. Det røper 25-åringen i et innlegg på Instagram søndag.

«Jeg sa ja», skriver Snøløs under et bilde av seg selv med en skinnende forlovelsesring. I innlegget kommer det også fram at frieriet fant sted tirsdag 22. juni.

Bildet har på få minutter fått flere tusen likerklikk, og i kommentarfeltet strømmer det inn med gratulasjoner til de nyforlovede.

Snøløs sier til Se og Hør at forlovelsen føles som et eventyr.

- Vi har stått i mye det siste året, grunnet sykdom. Nå er vi på toppen av verden sammen. Det føles fantastisk. Jeg har funnet meg den mest jordnære, tålmodige, ydmyke og snilleste gutten. Gleder meg til alt vi skal gjøre sammen. Men først skal vi bygge hytte sammen på Hovden. Så blir det bryllup og fest neste sommer.

Åpnet opp

Det var fjor i sommer Snøløs avslørte at hun hadde fått kjæreste, men hun valgte lenge å holde den utkåredes identitet hemmelig. I november lettet hun imidlertid på sløret om hvordan de to møtte hverandre.

- Vi møttes gjennom jobb, noe som er litt klisjé. Vi begge jobber og er eiere i klesmerket Chosen, sa hun til Se og Hør den gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer