Amalie Snøløs:

- Blir bryllup neste sommer

Influenseren og kjæresten har tatt forholdet et steg videre.

I LYKKERUS: Amalie Snøløs skriver på Instagram søndag at hun og kjæresten har forlovet seg. Foto: Berit Roald / NTB
I LYKKERUS: Amalie Snøløs skriver på Instagram søndag at hun og kjæresten har forlovet seg. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser og realityprofil Amalie Snøløs (25) og kjæresten Ole Emil Frikstad (27) har forlovet seg. Det røper 25-åringen i et innlegg på Instagram søndag.

«Jeg sa ja», skriver Snøløs under et bilde av seg selv med en skinnende forlovelsesring. I innlegget kommer det også fram at frieriet fant sted tirsdag 22. juni.

Bildet har på få minutter fått flere tusen likerklikk, og i kommentarfeltet strømmer det inn med gratulasjoner til de nyforlovede.

Snøløs sier til Se og Hør at forlovelsen føles som et eventyr.

- Vi har stått i mye det siste året, grunnet sykdom. Nå er vi på toppen av verden sammen. Det føles fantastisk. Jeg har funnet meg den mest jordnære, tålmodige, ydmyke og snilleste gutten. Gleder meg til alt vi skal gjøre sammen. Men først skal vi bygge hytte sammen på Hovden. Så blir det bryllup og fest neste sommer.

SKADE: Amalie Snøløs skader seg på «Camp Kulinaris» Vis mer

Åpnet opp

Det var fjor i sommer Snøløs avslørte at hun hadde fått kjæreste, men hun valgte lenge å holde den utkåredes identitet hemmelig. I november lettet hun imidlertid på sløret om hvordan de to møtte hverandre.

- Vi møttes gjennom jobb, noe som er litt klisjé. Vi begge jobber og er eiere i klesmerket Chosen, sa hun til Se og Hør den gang.

Snøløs forklarte at de to lett fant tonen, og at de måtte avklare hva slags relasjon de hadde relativt kjapt ettersom de jobbet i samme selskap.

- Vi måtte ganske enkelt ta stilling til hva vi var, og vi ble enige om å ta det videre. Det er veldig fint. Vi har vært sammen en stund, sa hun uten å røpe når de to først ble et par.

Snøløs forklarte også årsaken til at hun valgte å være hemmelighetsfull rundt hvem hun hadde falt for:

- Han er ikke en offentlig person, og jeg ønsket at han skulle få tid til å tenke over hva det innebærer at forholdet blir kjent. Det har han forstått. Det var ikke planlagt å røpe noe, men det var et fint bilde som jeg ønsket å poste. Jeg visste det ville bli spørsmål om hvem han er, så da var det like greit å fortelle det, sa Snøløs.

DEBUT: Amalie Snøløs debuterte som skuespiller i sesong 3 av «Semester». Vis mer

Avstandsforhold

25-åringen var også glad for at de to fikk god tid til å bli kjent med hverandre uten oppmerksomhet fra offentligheten.

- Uansett om man er kjent eller ikke, er det nok lurt å holde ting litt for seg selv, slik at man får muligheten til å tenke og kjenne på det uten at andre skal mene noe.

Snøløs kunne også røpe at det hadde gått fint å jobbe sammen med kjæresten, og at de har forskjellige ansvarsområder, hun markedsføring og han innenfor IT.

På grunn av coronapandemien valgte Snøløs i fjor å flytte fra Oslo og hjem til mora i Birkeland i Aust-Agder. Da fikk hun også kortere vei til kjæresten, som bor i Kristiansand.

NY JOBB: TV-profilen Amalie Snøløs har fått ny jobb som programleder, og blir utfordret av Jonas. Video: Rød Løper Vis mer

I lang tid hadde de et avstandsforhold.

- Vi løser det med å møtes så ofte vi kan. Det har gått veldig fint, og nå er han bare 30 min unna. Vi har masse tid til å møtes, og vi snakker sammen hele tiden i forbindelse med jobb, forklarte Snøløs.

LES OGSÅ: - Den største feilen i mitt liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer