Blir bestemor om få dager

- Jeg gleder meg ekstremt mye til å få et «ekstra» hjerte som bare banker for det lille barnet, sier Hanne Krogh.

BABY-JUBEL: Om noen få dager kan Hanne Krogh glede seg over et nytt familiemedlem. Svigerdatteren Cecilie venter sitt første barn med Hannes sønn, Sverre, som måtte jobbe denne spesielle kvelden. Det blir Hannes første barnebarn. Foto: Tor Lindseth
BABY-JUBEL: Om noen få dager kan Hanne Krogh glede seg over et nytt familiemedlem. Svigerdatteren Cecilie venter sitt første barn med Hannes sønn, Sverre, som måtte jobbe denne spesielle kvelden. Det blir Hannes første barnebarn. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forrige torsdag hadde Elisabeth Andreassen (58) og Hanne Krogh (60) premiere med sitt nye show «La det Swinge!» på Oseberg kulturhus i Tønsberg.

Det var første gang Bettan stod på scenen etter hun brått mistet ektemannen sin, Tor Andreassen, i midten av juni.

Tors bortgang satte sitt preg på forestillingen, men likevel var det gleden som overskygget sorgen da Elisabeth og Hanne feiret enda en musikalsk suksess.

Midt opp i sorgen over å ha mistet sin nære venn, har nemlig Hanne også en stor trøst. Hun blir nemlig bestemor om bare noen få dager! 

Svigerdatteren Cecilie Eide (26) har termin om en uke, men tok likevel sjansen på å få med seg Hannes store festaften.

– Jeg gleder meg ekstremt mye til å få et «ekstra» hjerte som bare banker for det lille barnet. Det er også stor stas at det blir ei lita jente, sier Krogh til Se og Hør.

Saken fortsetter nedenfor.

TILBAKE PÅ SCENEN: Elisabeth Andreassen var torsdag for første gang tilbake på scenen etter ektemannens bortgang, sammen med sin gode venninne, Hanne Krogh.  Foto: Tor Lindseth
TILBAKE PÅ SCENEN: Elisabeth Andreassen var torsdag for første gang tilbake på scenen etter ektemannens bortgang, sammen med sin gode venninne, Hanne Krogh. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Hannes sønn, Sverre (34), og Cecilie giftet seg i fjor, og kort tid etter kom den gledelige nyheten om at de venter sitt første barn sammen.

Cecilie er ikke i tvil om at Hanne blir en strålende farmor.

– Vi kunne ikke valgt en bedre bestemor. Hun blir verdens beste, skryter den vordende moren til ukebladet.

Se video fra Sverre og Cecilies romantiske bryllup nedenfor:

Hyllet det nære vennskapet 

Under Bettan og Hannes premiere av forestillingen i Tønsberg forrige uke, var den folkekjære artisten omringet av venner, familie og kjærlighet. 

LES OGSÅ: I tirsdagens utgave av Se og Hør kan du også lese om Gunhild Stordalens kamp mot sykdommen og om Bettans store sorg.  Foto: Faksimile Se og Hør
LES OGSÅ: I tirsdagens utgave av Se og Hør kan du også lese om Gunhild Stordalens kamp mot sykdommen og om Bettans store sorg. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

Hanne Krogh åpnet forestillingen med følgende ord:

- Året har vært et sammensatt år. 2016 har også vært et dramatisk år, verden har fått en mørkere farge og glede er viktigere enn noensinne. Det gjør at vi kan hente styrke i alvoret som en gang kommer til oss alle.

De to venninnene og MGP-ikonene hyllet vennskapet med å synge låta «Sisters».

- Vi er som søstre for hverandre, fortalte duoen publikum. 

Da Bettan og Hanne gjestet TV 2-programmet «God sommer Norge» to dager før forestillingen, understreket Bettan at hun ikke vil la sorgen knekke henne.

- Det må bare gå for å si det sånn. Jeg ringte Hanne og sa at showet skal vi gjøre. Det var noe av det første jeg bestemte. Det er i hans ånd at vi gjør det, og det går veldig bra, sa Bettan under programmet. 

 

LES OGSÅ: Møtte Mette-Marit da hun var gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer