Blir bestefar for første gang

I januar får skuespiller Sven Nordin bryne seg på en ny rolle.

BLIR BESTEFORELDRE: Sven Nordin og kona Torhild Strand kan se frem til store familiebegivenheter i mars. Da blir nemlig familien utvidet med et lite barnebarn. Foto: Tore Skaar
BLIR BESTEFORELDRE: Sven Nordin og kona Torhild Strand kan se frem til store familiebegivenheter i mars. Da blir nemlig familien utvidet med et lite barnebarn. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den folkekjære skuespilleren Sven Nordin (57) har mye godt i vente i det nye året vi snart går inn i.

Ifølge VG blir nemlig han og kona Torhild Strand (56) besteforeldre for første gang i januar:

- Vi venter vårt første barnebarn i januar, så Torhild er i full gang strikketøy til babyen. Og jeg er veldig stolt over snart å kunne titulere meg som morfar!

MED DØTRENE: Sven Nordin hadde hovedrollen i teaterstykket «Pappa» som gikk på Chat Noir i 2011. Her med døtrene Mira og Liv (t.h.) Foto: Andreas Fadum
MED DØTRENE: Sven Nordin hadde hovedrollen i teaterstykket «Pappa» som gikk på Chat Noir i 2011. Her med døtrene Mira og Liv (t.h.) Foto: Andreas Fadum Vis mer

Ekteparet som har vært gift siden 80-tallet, har tvillingdøtrene Mira og Liv (29) sammen. Skuespillerstjernen har aldri lagt skjul på at det kom som en stor overraskelse, da han og Torhild fikk beskjed om at de ventet tvillinger.

Flaue over pappa

Og selv om Liv og Mira nå er blitt voksne kvinner, har Nordin tidligere uttalt til Seoghør.no at det hender de blir litt flaue over pappa og alt det han deler på scenen.

- Ja, det er klart. Det tror jeg alle barn som har skuespillerforeldre blir. For det å være skuespiller er jo et ganske utleverende yrke. Så hver gang pappa har vært naken i en eller annen sammenheng, i en film eller på scenen, så tror jeg nok at de av og til har vært ganske flaue.

Nordin har gjort suksess både på teaterscenen og på film, men er kanskje mest kjent for rollen som Nils i 90-tallsserien «Mot i Brøstet».

LES OGSÅ: Slik gikk han ned 14 kilo

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer