Blir beskyldt for å ha angrepet eksen

Mötley Cruë-vokalisten Vince Neil er nok en gang i problemer.

TRØBLETE SANGSTJERNE: Mötley Cruë-vokalist Vince Neil har flere ganger hatt trøbbel med rettssystemet. Nå er han i problemer igjen. Foto: All Over Press
TRØBLETE SANGSTJERNE: Mötley Cruë-vokalist Vince Neil har flere ganger hatt trøbbel med rettssystemet. Nå er han i problemer igjen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sangstjernen Vince Neil (50) er i trøbbel igjen. Neil anklages nemlig for å ha slått sin eks-kjæreste. Det er kjendisnettsiden TMZ som rapporterer at Mötley Cruë-vokalisten skal ha gått løs på sin tidligere flamme, Alicia Jacobs, under et Las vegas-show i februar i år.
 
Ifølge nettstedet skal Vince Neil ha tvunget seg inn på Jacobs rom, skreket «fuck you» og dyttet henne - og to personer hun var sammen med - på en brutal måte.
 
Selv hevder han at det er han selv som er offeret, og at Alicia Jacobs skal ha dratt i ham slik at han begynte å blø.

Dette er ikke første gangen at Mötley Cruë-stjernen havner i trøbbel med rettssystemet. I juni i fjor ble han tatt for fyllekjøring, mens han noen måneder senere ble anklaget for å ha gått til angrep på en kvinne på et hotell.

Den gang skal 50-åringen ha gått løs på kvinnen i en heis, etter at hun sa at hun kjente ham igjen.

- Helt plutselig skrek han til meg, rev tak i armen min og slengte meg mot veggen, forteller kvinnen i et videoklipp, skriver TMZ.

Nå er altså Neil i trøbbel igjen - denne gangen med en tidligere kjæreste. Hva utfallet av de gjentatte anklagene blir, gjenstår å se.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Flau fest for Tommy Lee  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer