Justin Bieber:

- Blir behandlet for depresjon

Selv om popstjernen er nygift skal han nå gjennomgå en vanskelig periode.

NYGIFTE: I høst overrasket Justin Bieber og Hailey Baldwin alle da det ble kjent at de hadde gitt hverandre sine ja i en hemmelig seremoni. Foto: NTB Scanpix
NYGIFTE: I høst overrasket Justin Bieber og Hailey Baldwin alle da det ble kjent at de hadde gitt hverandre sine ja i en hemmelig seremoni. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I høst ble det kjent at Justin Bieber (24) hadde giftet seg i all hemmelighet med modellen Hailey Baldwin (22) etter en virvelvindromanse.

Nå, bare fem måneder etter bryllupet, melder People at popstjernen sliter med depresjon, og at han mottar hjelp for å bedre sin mentale helse etter en tøff periode.

- Det virker som om Justin er sliten og nedfor. Han har slitt litt, forteller en venn nær artisten til nettstedet, og legger til at giftermålet ikke er grunnen til at han har det vanskelig:

- Dette har ingenting med Hailey å gjøre. Han er veldig glad for å være gift med henne. Det er noe annet han sliter med mentalt. Han har god hjelp rundt seg, og får behandling. Det virker selv som han tror han vil føle seg bedre snart.

Artikkelen fortsetter under bildet.

FORELSKET: Justin skal være lykkelig med Hailey Baldwin, men sliter med andre ting. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Justin skal være lykkelig med Hailey Baldwin, men sliter med andre ting. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En annen kilde, som skal ha tilbrakt mye tid med Bieber de siste årene, forteller til People at sangeren er et følelsesmenneske som sliter veldig med livet i rampelyset.

- Han var en skikkelig ærlig, søt og høflig tenåring, men den enorme berømmelsen han plutselig fikk forandret ham totalt. Han hadde tilgang på hva enn han ønsket og var omringet av mennesker som alltid sa «ja».

- Han er følsom, og sliter med å bli forfulgt av fans og paparazzi hvor enn han beveger seg. For ham føles det som om alle er ute etter å ta ham, hevder kilden.

Ble arrogant og kjepphøy

Justin Bieber slo som kjent gjennom som 13-åring etter at Scooter Braun (37) oppdaget ham på YouTube.

I et intervju med Vogue tidligere denne måneden åpnet «Boyfriend»-sangeren seg opp om hvordan det hadde påvirket hans mentale helse å bli berømt i så ung alder. Da innrømmet han blant annet at han ble høy på seg selv.

- Jeg tenkte seriøst at «Folk elsker meg. Jeg er fantastisk». Jeg ble veldig arrogant og kjepphøy. Jeg brukte solbriller inne, fortalte han til bladet.

Vis mer

Videre avslørte ungpikeidolet at han etter hvert også fikk problemer med sex.

- Jeg endte opp med å gjøre ting jeg var skikkelig skamfull over, som å være veldig løssluppen når det gjaldt sex, og jeg tror jeg begynte med Xanax fordi jeg var så flau over meg selv, delte han.

Naturlig nok gikk problemene utover karrieren hans, og i 2017 kansellerte Bieber verdensturneen «Purpose» mens det fremdeles gjensto 14 show.

- Jeg ble skikkelig deprimert på turneen. Jeg har ikke snakket om dette, og jeg holder fremdeles på å bearbeide mange ting som jeg ikke har snakket om. Jeg var ensom, og trengte tid, fortalte han til Vogue.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

My little bean

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Får god støtte av kona

Etter et årelangt vennskap innledet Justin Bieber og Hailey Baldwin et romantisk, men kortvarig forhold i 2016.

Etter bare noen måneder ble det imidlertid slutt, og modellen uttalte kort tid etter bruddet at det var komplisert å være sammen med en verdensberømt stjerne.

I juni i fjor tok duoen derimot opp kontakten igjen, og denne gangen gikk det fort i svingene for turtelduene.

Kun en måned senere forlovet de seg, og i september giftet de seg i et rettslokale i New York.

Gjennom Biebers vanskelige tid den siste perioden skal hans nybakte kone ha vært en stor støtte for ham.

- Han er veldig takknemlig for sitt fantastiske liv og spesielt for Hailey. Det er vanskelig for ham at han ikke bare kan nyte alt og føle seg lykkelig, men han har fått behandling for dette tidligere også, avslørte en venn nær stjernen nylig til People.

Video fra da Orlando Bloom og Justin Bieber sloss på utested. Video licensed from AlloverPress Vis mer

LES OGSÅ: Dion lykkelig igjen etter ektemannens død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer