RADMAGER: Allegra Versace er fortsatt radmager, og ser ikke ut til å ha blitt friskere etter rehab-oppholdet. Her fra mandagens London-premiere på "The Dark Knight".
RADMAGER: Allegra Versace er fortsatt radmager, og ser ikke ut til å ha blitt friskere etter rehab-oppholdet. Her fra mandagens London-premiere på "The Dark Knight". Vis mer

Blir bare verre og verre

Donatella Versaces datter kjemper fortsatt mot spiseforstyrrelsen.

SEHER.NO: Det har lenge vært kjent at Allegra Versace (22), datter av motedesigner Donatella Versace (53), sliter med anoreksia.

Men i 2007 så det ut til at 22-åringen endelig var på bedringens vei, da foreldrene hennes sa i en uttalelse at datteren var lagt inn på UCLA rehabsenter for behandling mot spiseforstyrrelsen.

Allegra skal ha utviklet et nært vennskap med hovedlege Michael Strober ved rehabsenteret, og virket lykkeligere og sunnere enn på lenge.

Men under mandagens London-premiere på Batman-filmen "The Dark Knight", var det svært tydelig at Allegra ikke er blitt bedre, skriver kjendisblogger Perez Hilton.

Ungjentas radmagre kropp syntes tydelig under hennes svarte kjole, og tross sminking og styling så hun svært skjør og usunn ut.

Allegra er niese av avdøde Gianni Versace, mannen bak Versace, og onkelen etterlot 22-åringen 50 prosent av motehuset da han ble skutt i 1997.

Allegras mor, Donatella, arvet 20 prosent, mens Donatellas eldre bror Santo arvet 30 prosent.

Allegra har dermed siste ordet når det gjelder alt av salg og viktige detaljer.

Men familie og venner frykter nå at 22-åringen ikke vil være i live til å kunne styre motehuset i fremtiden, dersom hun ikke nå blir frisk av spiseforstyrrelsen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Besatt av slanking